Maak kennis met luxe Tork LinStyle® servetten

De extra absorberende LinStyle servetten zijn zachter en volumineuzer dan normale tissue servetten, en bieden een luxe eetervaring tegen slechts een fractie van de prijs van linnen servetten. Ga voor de luxe uitstraling en het gevoel van linnen, en geniet toch van de eenvoudige efficiëntie van servetten voor eenmalig gebruik.

Iets voor alle zintuigen

Er zijn veel elementen die bijdragen aan de ervaring van gasten in uw restaurant. Zelfs voordat ze hun eerste hap nemen spelen alle details van de restaurantomgeving al mee bij hoe de maaltijd hen zal smaken. Benut deze kans!

  • Een vleugje kleur doet al veel

    LinStyle® servetten zijn beschikbaar in verschillende klassieke en moderne kleuren, waaronder de vier nieuwste opties: Aqua Blue, Coral, Mustard en Anthracite. We hebben het u makkelijk gemaakt om een tafelsetting te creëren die aansluit bij het thema en merk van uw restaurant, of u nu hoogstaande culinaire gerechten of tijdloze feel-goodrecepten serveert. En voor een echt gepersonaliseerde ervaring kunt u ook kiezen voor een persoonlijke bedrukking.

  • Nieuwe brochure over het combineren van gerechten en servetten

    Als het op eten aankomt, speelt het oog vaker de doorslaggevende rol dan de smaakpapillen. Onderzoek toont aan dat de kleuren die een gerecht omringen een aanzienlijk effect kunnen hebben op de smaakbeleving. Wij vonden dit zo interessant dat we de handen ineen geslagen hebben met de deskundige foodstyliste en chefkok Lina Lundgren, om een brochure te maken over het combineren van gerechten en servetten. Klik hier of op de roze box om de brochure te downloaden en ontdek de perfecte kleuren voor uw culinaire creaties. 

Welk LinStyle® servet past bij uw wensen?

Neem contact met ons op om uw bedrijfswensen te bespreken.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Gelieve recaptcha te bevolken
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Bedankt, wij hebben uw bericht ontvangen en nemen binnenkort contact met u op

Sluiten