Tork Horeca Expo_1.jpg

Van zondag 18 november tot en met donderdag 22 november staat Tork op de Horeca Expo te Gent. 

Hygiëne is essentieel in een gastronomische keuken. Ontdek welke hygiëneproducten niet mogen ontbreken in de keuken van een topchef. Maak onder andere kennis met onze vernieuwde en verbeterde Tork Reflex™-range.

Gastronomisch bondscoach Jo Nelissen en een aantal van zijn Young Chefs van het National Culinary Team zullen op dinsdag 20 november op onze stand aanwezig zijn. Zij serveren overheerlijke hapjes tussen 14.00 en 16.00 uur en vertellen u graag meer over hygiëne in de keuken en welke producten daar niet mogen ontbreken.

Smiley face


Daarnaast presenteren wij nieuwe, luxueuze LinStyle®-tafelaankleding, ideaal voor cateraars en hotels.

We verwelkomen u graag. U vindt ons in hal 1 op standnummer 1520! 


Meer info over Horeca Expo, klik hier
Meer info over National Culinary Team, klik hier

Tork-assortimentsoverzicht 2018

Herobanner3200x100_13.jpg
Tork® heeft het meest uitgebreide aanbod in Europa voor zakelijke klanten. Of het nu voor uw sanitaire ruimte, keuken, reinigingstaken of servetten en tafelaankleding is, wij hebben het voor u.

Uw feedback is belangrijk voor ons!

Support.jpg
Heeft u opmerkingen over onze service of vragen over producten? Wij helpen u graag!

Met „AD-a-Glance“ de perfecte reclameboodschap

Met de Tork „AD-a-Glance“ Online tool maakt u in een handomdraai in het oog springende reclameboodschappen voor de Tork Xpressnap® Servettendispensers. 

Inspireer en motiveer kinderen met Ella en Max

Goede gewoontes voor handhygiëne worden vroeg aangeleerd Het kan lastig zijn om uw kinderen aan te leren hun handen goed te wassen. Om kinderen te motiveren en te inspireren hun handen te wassen, hebben we de Ella's handenwasavontuur App ontwikkeld. Deze app helpt kinderen op een leuke, pedagogische manier aan te leren hoe, wanneer en waarom ze hun handen moeten wassen. Inspireer en motiveer met de App - Ella's handenwasavontuur. De app is (gratis) beschikbaar via de App Store en Google Play.

Meer informatie

Selecteer uw branche

Producten en diensten van Tork voor uw bedrijf

Foodservice

Uw gasten en klanten tevreden stellen - zodat ze nog eens willen terugkomen - is de sleutel tot uw succes. Om te helpen voldoen aan hun verwachtingen en deze zelfs te overtreffen, hebben we producten ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op uw branche. Onze producten, ideeën en expertise kunnen u helpen om de dagelijkse werkzaamheden in uw keuken, sanitaire ruimte of restaurant vlot te volbrengen. Hierdoor hebt u meer tijd voor het allerbelangrijkste: uw klanten gelukkig maken.

Meer informatie

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld:

Meer informatie

Wiping and Cleaning 3.tif

Industrie