Maakt u al gebruik van Tork EasyCube™?
Login

Hoe kan datagestuurd schoonmaken u helpen problemen voor te blijven?

Video-Screenshot_original.jpg

Datagestuurd schoonmaken is de nieuwste evolutie op het gebied van professioneel schoonmaken. Wilt u meer weten over hoe het momenteel de industrie verandert en hoe het uw bedrijf kan helpen? Lees onze gids over datagestuurd schoonmaken.

Ga naar de gids

Gestroomlijnde facilitaire schoonmaak met sensortechnologie

ipad-notifications_original.jpg

Tork EasyCube® is software voor facilitaire schoonmaak die de efficiëntie en effectiviteit van schoonmaakwerkzaamheden naar een nieuw plan tilt. Actuele gegevens van verbonden apparaten en dispensersystemen worden weergegeven in een gebruiksvriendelijke webapplicatie, en sturen schoonmaakteams naar de plekken waar ze nodig zijn.    

Dit alles resulteert in schoonmaaktaken die op een logische manier worden aangepakt en waarmee er op arbeidskosten wordt bespaard, er een hogere klanttevredenheid wordt gecreëerd en waardoor het personeel met veel meer motivatie aan de slag zal gaan.

Wilt u gebruikmaken van Tork EasyCube®?

U hoeft ons alleen een kort berichtje te sturen! Een vertegenwoordiger van Tork zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Gelieve recaptcha te bevolken
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Wij hebben uw bericht ontvangen. Bedankt dat u contact met Tork heeft opgenomen.

Sluiten

Facilitaire schoonmaak maakt kennis met digitale intelligentie

device + wifi.png

Verbonden apparaten

De sensortechnologie in de digitale dispensers van Tork, het telsysteem voor bezoekers en de DCU’s meten het aantal bezoekers en hoeveel papier er nog is
ipad + screen.png

Facilitair-managementsoftware voor schoonmakers

De actuele gegevens van deze verbonden apparten worden verzameld, gerangschikt en weergegeven in de software van Tork EasyCube®, zodat schoonmakers slimmer te werk kunnen gaan.
macbook + screen.png

Smart analytic voor managers

Dankzij schoonmaakstatistieken en objectieve KPI’s kunnen managers hun middelen en bronnen optimaliseren voor hogere efficiëntie.

Slimmer schoonmaken dankzij digitale intelligentie

De software van Tork EasyCube® helpt tijd te besparen en verhoogt de kwaliteit van schoonmaak door de hele faciliteit. 

Hoe? Actuele gegevens worden gesorteerd en op prioriteit gerangschikt op basis van de schoonmaakbehoeften van uw faciliteit, waardoor managers en schoonmaakteams de kracht krijgen om te doen wat echt nodig is.

1610_SCA_4539.tif

Een nieuw niveau van efficiëntie

De sensortechnologie in verbonden apparaten, zoals bezoekerstellers en zeepdispensersystemen, versturen continu informatie naar de software van Tork EasyCube over schoonmaak- en vulbehoeften. 

Managers en schoonmaakteams weten precies waar ze aandacht aan moeten besteden, en kunnen voorkomen dat er te veel of te weinig wordt schoongemaakt. 

Laat het Internet der Dingen afrekenen met giswerk! 

digitalized_cleaning_instructions_tork

Optimaliseer middelen en bronnen

Met behulp van actuele gegevens kan Tork EasyCube® het management helpen om hun middelen op de beste manier in te zetten, zowel van dag tot dag als op de lange termijn. 

Smart analytics meten de prestaties aan de hand van KPI’s, zodat de hoogste kwaliteit van schoonmaken wordt geleverd met het meest efficiënte gebruik van middelen.

EasyCube_digital cleaning.tif

De beloningen voor de onderneming

Tork EasyCube® biedt voordelen voor allerlei soorten ondernemingen, en dan vooral voor ondernemingen die verspreid zijn over een groot gebied met grote verschillen in bezoekersaantallen, zoals attractieparken en luchthavens. 
 
Nog belangrijker: het is een dienst die het meest geschikt is voor vooruitstrevende bedrijven en managers die geïnteresseerd zijn in een nieuwe en betere manier van werken. Het is een briljante manier om de klanttevredenheid te verbeteren of hoog te houden en ondertussen de activiteiten veel effectiever en kostenefficiënter te maken. 

 • Dezelfde middelen, betere schoonmaak

  Tijd, geld en moeite worden bespaard door over te stappen van een vast schoonmaakrooster naar een dynamisch rooster gericht op waar het nodig is. 
   
  Doordat het schoonmaakpersoneel beschikt over een efficiëntere manier van werken dankzij 77% minder dispensercontroles, is er meer tijd over om de kwaliteit van het schoonmaken over alle sanitaire ruimten te verbeteren. Onderzoeken hebben een verbetering van 62% laten zien in schoonmaakactiviteiten.* 
   
  Het verminderen van onnodige kosten terwijl de klantenervaring wordt verbeterd is geen paradox, het is simpelweg goed zakendoen! 
   
  * Marktonderzoek uitgevoerd door een derde partij met observatieonderzoeken en interviews voor en na de implementatie van Tork EasyCube® bij een faciliteit met 20.000 bezoekers per week. 

 • Hogere motivatie en productiviteit

  Tork EasyCube® geeft het schoonmaakpersoneel de controle over de effectiviteit van het eigen werk. 
   
  Door precies te weten waar ze moeten zijn en waarom wordt hun werk meer de moeite waard. In plaats van dat het personeel alsmaar terugkerende taken uitvoert, kan er gebruikgemaakt worden van de schoonmaakstatistieken van Tork EasyCube® om meer geïnformeerde bijdragen te leveren aan de klanttevredenheid. 
   
  Het resultaat? Meer motivatie, tevredenheid en behoud van personeel. Sommige ondernemingen hebben zelfs een vermindering waargenomen in het aantal ziekmeldingen!

 • Perfecte gastvrijheid

  Dankzij actuele informatie is het eenvoudig om klachten te voorkomen voordat ze zich voordoen. Met Tork EasyCube® is het mogelijk om elke gast te verwelkomen met een altijd schone, goed gevulde en heerlijk ruikende sanitaire ruimte. 
   
  Dankzij de tijdsbesparingen kunnen middelen worden gebruikt om nog beter schoon te maken, waardoor de klantervaring nog meer wordt verbeterd. 

 • Tot wel 62% meer schoonmaakactiviteiten
  * Marktonderzoek uitgevoerd door een derde partij met observatieonderzoeken en interviews voor en na de implementatie van Tork EasyCube® bij een faciliteit met 20.000 bezoekers per week.
 • Tot wel 76% minder tijd met lege dispensers
  Gegevens van het Tork EasyCube®- systeem worden verzameld die de tijden laten zien waarbij dispensers bijna leeg of leeg zijn Maart 2016 (na implementatie); in vergelijking met dezelfde maand in 2015 (vóór implementatie).

Downloads

EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube brochure

9 MB