• Winkelcentrum

  Digitaal schoonmaakbeheer zorgt voor topkwaliteit bij ‘Welle 7’

  Het urban-conceptcentrum ‘Welle 7’, waarvan de diverse mix van business, entertainment, onderwijs en winkelen uniek is in Europa, brengt grote uitdagingen met zich mee op het gebied van facilitair beheer. Om de beste schoonmaakkwaliteit te kunnen garanderen, besloot center-operator Migros Aare de digitale tool voor schoonmaakbeheer in te voeren: Tork EasyCube™.
  Welle7_entrance.jpg
  Tork EasyCube® draagt in grote mate bij aan de reden dat klanten zich op ieder moment van hun bezoek goed kunnen voelen.
  Lukas von Känel
 • Kantoor

  Tork EasyCube® biedt uitstekende reinigingskwaliteit

  Minder schoonmaakrondes van 90 tot 68 per dag, 100% beschikbaarheid van toiletpapier, zeep en handdoeken en verbeterde klanttevredenheid – dat zijn de resultaten die bij Unilever in Hamburg werden bereikt dankzij de managementsoftware van Tork EasyCube®.
  Unilever_MarcMrotzek_700x467.jpg
  Dankzij Tork EasyCube® hebben we onze klanttevredenheid kunnen verbeteren en gaan we een stuk efficiënter te werk.
  Marc Mrotzek
 • Pretpark

  Hoe achtbanen en intelligente sanitaire ruimten voor gelukkige bezoekers zorgen

  Bij Gröna Lund, te midden van draaimolens en achtbanen, bevinden zich 80 toiletten die net zo vaak bezocht worden als menig andere attractie. “De sanitaire ruimte is de plek waar we de eerste en laatste indruk maken, dus die zijn voor ons heel belangrijk”, zegt Dragica Novacic, Park Support Manager. Foto: Gröna Lund
  Theme park_washrooms.jpeg
  We scoren nu altijd hoog op klanttevredenheid, terwijl we eerst geregeld opmerkingen kregen over onze sanitaire ruimten van bezoekers.
  Dragica Novacic
 • Sportcentrum

  Klachten zijn verleden tijd met behulp van intelligente sanitaire ruimten

  Wanneer u sporttraining van de hoogste kwaliteit aanbiedt aan één miljoen bezoekers per jaar, telt elk detail. De IKSU-sportfaciliteit in Umeå heeft 22.000 vierkante meter en biedt alles, van zwembaden tot velden voor indoor beachvolleybal. Dat is de reden waarom dit grootste sportcomplex in Scandinavië ervoor heeft gekozen de sanitaire ruimtes intelligent te maken, zodat klachten zijn opgelost en een volledig nieuwe reinigingsstructuur is aangenomen.
  Facility_maintenance.jpg
  Voorheen leidde slechts een van de vier dispensercontroles daadwerkelijk tot bijvullen. De routine was herhaaldelijk, je moest altijd alles controleren. Nu weet ik precies wat er nodig is door op de tablet aan mijn schoonmaakkarretje te kijken.
  André Söderberg
 • Office

  Tork EasyCube luidt een nieuw tijdperk in voor schoonmaken

  Dankzij de facility management-software voor datagestuurd schoonmaken, zijn ze bij World Trade Center Amsterdam (WTC) nu 27% minder lang bezig met het schoonmaken van de sanitaire ruimten en is de beschikbaarheid van handdoeken en toiletpapier gestegen naar bijna 100%. Hierdoor is het aantal klachten gedaald tot het absolute minimum.
  Edo-den-hertog-wtc.jpg
  Tork EasyCube® geeft ons de mogelijkheid om kwaliteit te verbeteren en de kosten laag te houden, wat een zeer unieke combinatie is binnen de schoonmaakindustrie.
  Edo den Hertog
 • Pretpark

  Facilitaire dienstverlening in pretparken wordt een ‘denderend leuke’ ervaring

  Pret- en recreatieparken hebben een onderlinge strijd om de verkoop van seizoenstickets, klanttevredenheid en klantloyaliteit. Het personeel is vaak zeer druk bezig met het in de gaten houden van meerdere faciliteiten waar net zo veel bezoekers naartoe komen als de attracties zelf, vooral wanneer de faciliteiten verspreid liggen over een groot park.
  Kentucky-Kingdom-Jake_original.jpg
  Toen ik Tork EasyCube voor het eerst zag, dacht ik ‘dit is geweldig’”, aldus Allgeier. “Ik had zoiets nog nooit eerder gezien en ik wist dat we hier in het park er echt ons voordeel uit konden halen.”
  Jake Allgeier
 • Pretpark

  Tork EasyCube heeft alles veranderd

  Tork EasyCube™ heeft het schoonmaken niet alleen leuker gemaakt, maar de tevredenheid van bezoekers over de sanitaire ruimten van dierentuin en pretpark Furuvik is ook nog nooit zo goed geweest. “Ik kan minder tijd besteden aan toezicht op de schoonmaak en heb toch meer controle”, zegt support manager Kajsa-Lotta Halvarsson.
  Furuvik.jpg
  Ik kan minder tijd besteden aan toezicht op de schoonmaak en heb toch meer controle
  Kajsa-Lotta Halvarsson
 • Zoo

  Betere apenstreken met schoonmaak gericht op klanten

  Door de digitale schoonmaakoplossing van Tork EasyCube™ is de Nederlandse dierentuin de Apenheul erin geslaagd om de kwaliteit van schoonmaken te verhogen en klachten aanzienlijk te verminderen in slechts één seizoen. Maar de oplossing zorgt ook voor een meer langdurige verandering in de mindset van de Apenheul-medewerkers.
  Apenheul_highres1.jpg
  Ik was verrast dat Tork EasyCube de manier waarop we denken, heeft kunnen veranderen. Nu we gewend zijn aan het systeem kunnen we altijd een stap voorblijven. Als je van je klanten houdt, dan moet je dit systeem proberen; het zorgt ervoor dat je als hen gaat denken.
  Erwin Cheizoo
 • Commercieel

  Werken met Tork EasyCube® en datagestuurd schoonmaken in de drukste gebouwen van Londen

  Het Blue Fin Building ligt op een prominente locatie aan de Theems, Southbank, en is een iconisch gebouw van 46.451 vierkante meter met 13 verdiepingen dat in 2007 is ontwikkeld.
  Blue-Fin-building_original.jpg
  We hebben al zeer deskundige schoonmakers, maar met Tork EasyCube® kunnen ze hun tijd en energie besteden aan de gebieden waar dit het meest nodig is. Onze activiteiten op 46.451 vierkante meter zijn complex en Tork EasyCube® helpt ons controle te houden en op klachten te reageren voordat deze zich voordoen.
  Angelina Hadj-Lazib
 • Kantoor

  Tork EasyCube® biedt betere schoonmaakkwaliteit, verbetert klanttevredenheid en vergroot de betrokkenheid van het personeel

 • Winkelcentrum
  tumbnailItemImage
 • Kantoor
  tumbnailItemImage
 • Pretpark
  tumbnailItemImage
 • Sportcentrum
  tumbnailItemImage
 • Office
  tumbnailItemImage
 • Pretpark
  tumbnailItemImage
 • Pretpark
  tumbnailItemImage
 • Zoo
  tumbnailItemImage
 • Commercieel
  tumbnailItemImage
 • Kantoor
  tumbnailItemImage