Tabletop 3.tif

Met „AD-a-Glance“ de perfecte reclameboodschap

Minimale inspanning, maximaal effect...

De Tork Xpressnap® Servettendispensers kunnen veel meer dan er alleen maar leuk uitzien en passief wachten totdat een gast een servet nodig heeft om zijn functionaliteit te bewijzen. De dispensers bevatten twee vrije zijdes die eenvoudig en snel van een gepersonaliseerde reclameboodschap voorzien kunnen worden - bijvoorbeeld om een speciale actie of aanbieding onder de aandacht te brengen. Een minimale inspanning met maximaal effect: Een studie* heeft uitgewezen dat een derde van alle mensen die een servet gebruiken de boodschap gelezen hebben en een tiende heeft actie ondernomen naar aanleiding van het zien van de aanbieding. Vooral exploitanten van kantines en fastfood restaurants, waar de dispensers op de tafels staan, profiteren van deze aantrekkelijke manier van reclame maken om de verkoop te bevorderen.

...met Tork "AD-a-Glance"
 
Met de Tork „AD-a-Glance“ Online tool maakt u in een handomdraai in het oog springende reclameboodschappen voor de Tork Xpressnap® Servettendispensers. 
De AD-a-Glance tool biedt zo'n 700 ontwerpopties in diverse thema's, bijvoorbeeld feestdagen, levensmiddelen of sport. ook is het mogelijk eigen achtergronden en logo's te gebruiken. En dat allemaal met een klik op de knop. Bovendien is het net zo eenvoudig om text toe te voegen aan de afbeelding. U heeft de keuze uit verschillende lettertypen, fonts, kleuren en afmetingen. Het eindresultaat kunt u als PDF opslaan en op uw eigen printer afdrukken. Nu alleen nog in de dispenser plaatsen en klaar is uw persoonlijke reclameboodschap.
 
Wilt u meer halen uit uw Tork Xpressnap® Servettendispenser? Hier vindt u de Tork „AD-a-Glance“ Online tool.

 
 
*Marktonderzoek uitgevoerd door Intermetra Business & Market Research Group Market Study (2012)

33% van de gebruikers van servetten bekijken een AD-a-Glance reclameboodschap.*


Printen Downloaden