Oog voor detail

Industriële reiniging biedt grote mogelijkheden in kleine details

U kunt de nieuwste technologie installeren met de perfecte fabrieksopstelling. U kunt productielijnen optimaliseren en uw werknemers opleiden met de beste vaardigheden. Maar in het grote geheel is het makkelijk om de kleine, maar cruciale details te vergeten, zoals reiniging en onderhoud. Bij voortdurende verbetering telt elke seconde, ongeacht waar deze vandaan komt. Daarom zijn lompen iets uit het verleden. Het is tijd om ons los te maken van tradities en lompen. Het is tijd om naar details te kijken.

Ind LL CC incl Logo 1_500x700.tif

Prestatie begint bij de medewerkers 

Bij het verbeteren van prestatie is het niet altijd makkelijk om te zorgen dat operationele initiatieven in de praktijk worden toegepast. Leer hoe u plannen kunt omzetten in realiteit door u te richten op de wensen van uw werkploeg en hen te ondersteunen met eenvoudige, flexibele producten voor poetsen en reinigen, voor verandering die blijvend is.


 

TORK SWE 02-16 0168_500x700.tif


Reinigen is verzorgen

Onderhoud gaat niet alleen om zorgen voor uw machines. Het gaat ook om zorgen voor uw medewerkers. Onderzoek wijst uit dat onderhoudstaken een veelvoorkomende bron van ongelukken vormen. De basisprincipes goed krijgen kan van grote invloed zijn op uw algehele veiligheidsprestaties.

 

TORK SWE 1 0229_500x700.tif

Bewezen voordelen wat betreft productiviteit

Tegenwoordig gebruiken de meeste industriële klanten in Europa lompen en huurdoeken voor poets- en reinigingstaken. Onafhankelijke tests hebben uitgewezen dat Tork exelCLEAN® reinigingsdoeken betere resultaten leveren dan huurdoeken en lompen doordat ze tijd, inspanning en solventen besparen voor dezelfde taak:

Tot 35% minder tijd
Tot 41% minder solventen
Tot 31% minder inspanning

Printen Downloaden