Tork_Easy_Handling_Shelf_ready.tif

Meer tijd voor gasten en minder tijd kwijt aan producten

Wanneer u de opslagruimte binnenloopt wilt u snel vinden wat u zoekt en er makkelijk bij kunnen. Zo simpel is het.

Daarom introduceren wij een nieuwe servetverpakking met de kenmerken van Tork Easy Handling® om uw werkleven makkelijker te maken.

Binnen de lijntjes van de doos denken

478712_dinner_napkin_easy_handling.jpg
Door creatief na te denken over hoe we onze verpakkingen slimmer kunnen maken, hebben we een nieuwe servettendoos bedacht met kenmerken van Tork Easy Handling®. U scheurt heel eenvoudig langs de perforaties af, en de doos zelf verandert in een eenvoudig toegankelijke servettenhouder die u direct in de stelling kunt zetten.

Makkelijker te vinden

De juiste servetten vinden in een ruimte vol bijna identieke dozen kost veel tijd. Maar nu niet meer. Door het nieuwe doosontwerp, verbeterde etikettering en een identificatiegaatje is het veel eenvoudiger om te zien wat er in onze dozen zit (en welke kleur de servetten zijn) – onder ze te hoeven openmaken.

Past in de bestaande standaarden

De nieuwe verpakking past in de bestaande afmetingsstandaarden en kan worden gebruikt binnen uw huidige logistiek en opslagoplossingen.

Betere verpakkingen, beter zakendoen

Tijd besparen bij het omgaan met de voorraad is een goede zaak. Want hoe minder tijd u kwijt bent in de opslagruimte, hoe meer tijd u aan uw gasten kunt besteden.


Bekijk hier het volledige assortiment van Tork traditionele servetten