FactoryWalk_original.jpg

Tork® Workflow™

Stel efficiëntie op de eerste plaats en behaal uw doelen

Binnen industriële omgevingen zoals productiefabrieken, zijn 9 op de 10 medewerkers ervan overtuigd dat kwalitatieve hulpmiddelen zoals poets- en reinigingsdoeken de productiviteit, en zelfs het plezier1 op het werk, ten goede komen. Voor organisaties die nog steeds lompen gebruiken, kunnen overgebleven chemische residuen en onhandige opslagopties de operationele efficiëntie verstoren, een ongeorganiseerd beeld geven en zelfs een nadelige invloed hebben op het moreel van de werknemers.  
 
Wij laten u zien waarom een overstap naar Tork u kan helpen uw doelen te behalen en een veiligere, efficiëntere werkomgeving te creëren.  Tork Workflow richt zich op de vier belangrijkste gebieden:
• Productiviteit
• Afval
• Medewerkers- en klanttevredenheid
• Milieu, gezondheid en veiligheid
 
 Een efficiënte werkplek creëren – in overeenstemming met lean management en 5S.
 
Herken de verbeterpunten: productie
Tork Workflow is een gratis service waarmee u de efficiëntie van uw onderhoudsactiviteiten en werkplekken kunt controleren samen met een van onze veldexperts. De sessie van 60 minuten biedt een diepgaand inzicht op de taken op uw werkvloer en biedt aanbevelingen op basis van de 5S-principes. U komt te weten hoe u uw doelen kunt behalen, de efficiëntie op de werkplek kunt verbeteren en waar u kosten kunt besparen. Naast het Workflow-rapport ontvangt u ook een gratis testperiode van Tork-producten die het beste worden bevonden om te voldoen aan uw specifieke eisen.
 
Het Tork-welzijnsonderzoek voor productiewerknemers, oktober 2018. 

Printen Downloaden