clean_hands_office_hygiene_open_plan_office_tork
Algemeen

Nieuwe Tork Hygiene Stand faciliteert handhygiëne op drukbezochte locaties

20/02/2018

Op drukbezochte plekken bestaat een verhoogd risico om bijvoorbeeld een verkoudheid op te lopen. Dit besmettingsgevaar geldt voor openbare plaatsen zoals vliegvelden of ontvangstruimten, maar ook voor kantoortuinen en flexwerkplekken.

Om het risico op besmetting te minimaliseren heeft Tork een Hygiene Stand ontwikkeld waarmee mensen tussendoor snel en zonder water hun handen schoon kunnen maken. Door het smalle design neemt de stand weinig ruimte in en is deze makkelijk te verplaatsen. De Hygiene Stand kan voorzien worden van maximaal drie hygiëne-dispensers voor desinfectie en kan ook gevuld worden met Facial Tissue dispensers uit de Tork Image DesignTM-lijn of de Tork Elevation-lijn. Slimme details zoals vloerbescherming en het AD-a-Glance®-display zorgen voor optimaal gebruiksgemak.
 
Verantwoord Hutje Mutje 
Tegenwoordig zitten medewerkers in kantoortuinen dicht bij elkaar of delen ze zelfs een werkplek. Steeds 
meer mensen maken zich daarbij zorgen over de hygiëne op kantoor*. Met de Tork Hygiene Stand kunnen bedrijven hierop inspelen en de handhygiëne van hun medewerkers positief beïnvloeden. Zo daalt het risico op besmetting. De praktische Hygiene Stand past door het functionele en minimalistische ontwerp in elke omgeving – en niet alleen op kantoor. Hij is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt in wachtzones op vliegvelden, ontvangstruimtes van hotels of op sportscholen.
 
Hygiënisch zonder te knoeien 
De Tork Hygiene Stand biedt ruimte voor maximaal drie hygiëne-dispensers voor desinfectie en kan ook voorzien worden van een Facial Tissue dispenser uit de Tork Image DesignTM-lijn of Tork Elevation-lijn. Gebruikers kunnen naast de diverse soorten verbruiksmateriaal, kiezen tussen handmatige dispensers en sensor-dispensers. Het ingebouwde praktische anti-lekbakje voorkomt dat desinfectiegel of desinfectieschuim bij gebruik op de vloer druppelt. Bovenop de Tork Hygiene Stand bevindt zich het AD-a-Glance®-display. Daarop kunnen bedrijven snel en eenvoudig hun eigen berichten plaatsen, zoals promotie voor handhygiëne of interne mededelingen. Op www.tork.nl/ad-a-glance vinden bedrijven een ruime keuze aan sjablonen die ze eenvoudig met hun eigen tekst kunnen ontwerpen en opmaken.
 
 
 
*Een onderzoek van Essity/BuzzBack uit 2013 in het VK, de VS, Frankrijk en Duitsland

Terug
Printen Downloaden