Linstyle tableware blue
Restaurant

Tork LinStyle-tafelaankleding: kleurrijk en efficiënt

30/04/2019

De juiste tafelaankleding draagt bij aan een prettige horeca ervaring. Uit onderzoek blijkt dat 70 procent van de Nederlandse horecabezoekers een tafelkleed op tafel belangrijk vindt.* Tork, onderdeel van Essity, introduceert een nieuwe serie LinStyle®-tafelaankleding waarmee hoteliers en restauranthouders de juiste sfeer en ambiance kunnen creëren - van de servetten tot aan het tafelkleed. De tafelaankleding, beschikbaar in vier formaten, heeft dezelfde luxe uitstraling als de bekende Tork LinStyle®-servetten en is ideaal voor hotels, restaurants en cateraars

Het nieuwe assortiment beschermende en tijdbesparende tafelaankleding is verkrijgbaar in vier formaten en zes kleuren: white, grey, cream, midnight blue, burgundy en black. 
 
In combinatie met het bestaande assortiment Tork LinStyle-servetten (verkrijgbaar in 17 kleuren), hebben horeca-ondernemers tal van mogelijkheden om tafel- en buffetopstellingen te creëren die passen bij hun huisstijl. De verschillende kleuren kunnen gecombineerd worden met gerechten voor een nog betere smaakbeleving.
 
De nieuwe tafelaankleding producten zijn verkrijgbaar in een breed assortiment voor elke setting: 
• Rollen – grote tafelkleden voor lange banket/buffettafels
• Napperons - tafelkleden voor vierkante tafels
• Tafellopers - in de breedte of lengte te gebruiken voor op tafel
• Placemats - voorzien van een unieke antislip-coating die alles op tafel op z’n plek houdt. De placemats beschermen en decoreren de tafel en dragen bij aan de sfeer. 
 
"We merkten dat er veel vraag was naar tafelaankleding als aanvulling op onze zeer populaire LinStyle-servetten", zegt Regional Brand Activation Manager, Stefan Bruckmann. "Onze nieuwe collectie LinStyle-tafelaankleding is aanzienlijk zachter en dikker dan standaard papieren producten. Dit zorgt voor een betere tafelbescherming en een echte premium uitstraling. Net als onze voorgevouwen servetten of bestekzakjes besparen ze tijd bij het indekken en uithalen van tafels."
 
De nieuwe collectie Tork LinStyle®-tafelaankleding is nu te koop. 
 
*Het onderzoek naar de mening van Nederlanders over tafeldekking in horecagelegenheden is uitgevoerd door onderzoeksbureau Panelwizard, in opdracht van Tork in 2014. Aan het onderzoek namen 1000 respondenten deel van 16 jaar en ouder. Hierbij is rekening gehouden met een reële spreiding in geslacht, leeftijd, gezinssituatie, arbeidsparticipatie en opleidingsniveau.

Contact Person

StefanBruckmann.jpg
Stefan Bruckmann, Brand Activation Manager DACH & BNLX
+49 (0)621 778 4734
stefan.bruckmann@essity.com

Terug
Printen Downloaden