ISSA 2016 - Bezoek ons en ontdek de toekomst van slimme sanitaire ruimten

01.Main_image_RAI.jpg

ISSA 2016

Bezoek ons tijdens ISSA/Interclean 2016 en ontdek de toekomst van slim onderhoud van sanitaire ruimten

Tork heet u van harte welkom bij ISSA/Interclean 2016, 's werelds toonaangevende beurs voor schoonmaakprofessionals en Facility Management.

Om u aan te melden via Tork, kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij horen graag of u komt, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen verwelkomen.


Om gratis toegang te krijgen tot ISSA/Interclean, bezoekt u https://registration.n200.com/survey/1o09f9h7ar9tb/register?&contact-reference=00008330-0

Tork op ISSA 2016

Wij zien u graag in Amsterdam van 10 tot en met 13 mei. Ons doel dit jaar is om een ongekende ervaring te creëren...!

Bezoek de slimme sanitaire ruimte

Als onderdeel van onze unieke aanpak dit jaar, zullen wij de grootste sanitaire ruimte van de RAI tijdens de ISSA Interclean upgraden met onze nieuwste generatie slimme dispensers. Bekijk hoe slimme sanitaire ruimten het werk van schoonmakers veranderen en probeer het systeem zelf uit op onze stand.


02.Conected-washroom-image.jpg

Ervaar innovaties in virtual reality

Bezoek onze stand en wij zullen u deze editie een unieke ervaring geven. Zet een virtual reality-bril op en ervaar onze laatste innovaties als nooit tevoren... allemaal in 3D!


03.VR-image.jpg

Probeer onze nieuwe innovaties

De Tork-stand biedt dit jaar een overvloed aan innovatieve producten en diensten die uw werk een stuk makkelijker zullen maken.


04.Smart_fresh.jpg

Vind Tork op ISSA

Zoals voorgaande jaren vindt u onze laatste innovaties op de Tork-stand.

U vindt ons in Hal 10, stand 10.101. U kunt ook kennismaken met Tork EasyCube TM – ons systeem met slimme dispensers – in de sanitaire ruimte Holland bij de Holland-entree. En mis ons promotiepunt niet buiten de Holland-entree waar wij Tork-tassen uit zullen delen met goodies voor een geweldige ervaring tijdens ISSA.

Hier onder vindt u een kaart met de verschillende Tork-punten tijdens ISSA.


05.ISSA_map.jpg