Hospital Room with dispensers 24.tif

Behandelkamer

Behandelkamers zijn drukbezochte plekken. Bij elke nieuwe patiënt, nieuwe zorgverlener en nieuw contact met een oppervlak wordt het risico op kruisbesmetting vermenigvuldigd. Hygiëne handhaven voor, tijdens en na de behandeling van elke patiënt is de enige manier om verspreiding van infecties tegen te gaan. Mensen die vaak hun handen moeten wassen, stellen onze zachte maar toch effectieve huidverzorgingsformules en zachte handdoeken op prijs. De behandelruimte is vaak krap dus onze dispensers zijn compact en eenvoudig in gebruik, om naleving van de voorschriften te stimuleren. 

Zeep


Aanbevolen producten

Onze unieke Tork Antimicrobial Foam Soap maakt een hygiënische manier van handen wassen mogelijk, in overeenstemming met EN-norm 1499, en heeft een laag alcoholgehalte. Dankzij zijn afgesloten vullingen en de Tork Foam Soap Dispenser met Intuition™-sensor, blijven hygiënische omstandigheden gehandhaafd en wordt kruisbesmetting beperkt.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Handdoeken


Productaanbevelingen

Handdroging is een belangrijk onderdeel van een goede handhygiëne. Vochtige handen kunnen bacteriën namelijk overbrengen en ervoor zorgen dat handen nog sneller uitdrogen. De Premium en Advanced papieren handdoeken van Tork helpen handen sneller te drogen, maar zijn toch zacht voor de huid.

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Zachte M...

Artikel : 100288

Desinfecterend middel voor de handen


Aanbevolen producten

Veelvuldig desinfecteren is in een zorginstelling cruciaal om infecties te voorkomen. Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers zijn effectief tegen een grote groep bacteriën, virussen, mycobacteriën en schimmels, en voldoen aan de Europese werkzaamheidsnormen voor de gezondheidszorg. De toegevoegde hydraterende crèmes helpen de huid beschermen bij regelmatig wassen. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om handhygiëne handig en eenvoudig te maken voor medewerkers binnen de gezondheidszorg.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Hydraterende crème


Aanbevolen producten

Een gladde, zachte en gezonde huid is veel eenvoudiger schoon te houden. Onze Tork Hand & Body Lotion helpt de eigenschappen van de huid te verbeteren en versterkt de huidbarrière. De lotion bevat koolzaadolie, glycerine en panthenol en is rijk aan natuurlijke vitamine E, en zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de buitenste laag van de huid. Onze Tork Mini Liquid dispenser voor lotions is compact en dus eenvoudig te onderscheiden van grotere systemen voor zeep en desinfecterende producten. De afgesloten, hygiënische vullingen zijn snel te vervangen zonder risico op kruisbesmetting.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Tork Non-perfumed Hand & Body Lotion

Tork Non-perfumed Han...

Artikel : 420202

Onderzoekstafelrollen


Aanbevolen producten

Onze hygiënische Tork Couch Rolls beschermen uw patiënten elke keer weer met een schoon, fris vel sterk papier. Elk vel is geperforeerd om afval te beperken en is eenvoudig uit te rollen dankzij onze Tork Couch Roll Dispenser. Bevestig de dispenser direct aan de tafel of muur om ruimte te besparen.

Tork Onderzoekstafelrol Dispenser

Tork Onderzoekstafelr...

Artikel : 219000

Wipers


Gedurende de dag zijn er constant onderhoudswerkzaamheden nodig, zoals het opvegen van gemorste vloeistoffen en voedselresten. En u moet natuurlijk vaak de handen afvegen. Tork Wiping Paper Plus is een multifunctioneel papier dat perfect is voor deze taken. En met onze Tork Reflex™ draagbare dispenser (voor in de hand of op een trolley) kan uw team heel eenvoudig papier pakken waar en wanneer ze dit nodig hebben.

Tork Reflex™ Centerfeed Poetspapier

Tork Reflex™ Centerfe...

Artikel : 473242

Afvalbak


Aanbevolen product

Om de omgeving aangenamer te maken, beschikt onze grote B1 50 L Tork Afvalbak over een klep die geruisloos sluit. Ze zijn heel eenvoudig te reinigen en bij te vullen met onze sterke, doorzichtige afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060