Hand hygiene.tif

Openbare sanitaire ruimte

Goede hygiënenormen handhaven in openbare sanitaire ruimten is eenvoudiger met hygiënesystemen die weinig onderhoud vergen. Met dispensers die eenvoudig gevuld kunnen worden, afgesloten vullingen en een hoge capaciteit hebben, kunt u voor meer bezoekers goede hygiëne waarborgen en uw medewerkers zich op belangrijkere zaken laten focussen. Gebruik onze handdoekjes om snel waterspetters af te vegen, uw handen te drogen en afval te verminderen.

Handdoeken


Droog handen snel om lange rijen en hoge kosten te vermijden met een kostenbewuste en toch efficiënte oplossing. Onze Tork Xpress® Multifold Soft Hand Towels zijn een perfecte keuze. Met onze Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser wordt het verbruik onder controle gehouden dankzij de vel-voor-vel-dosering. Dit betekent minder afval en meer waarde.

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Zachte M...

Artikel : 120288

Zeep


Een zorginstelling krijgt ook geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Onze goed ontworpen zeep- en huidverzorgingsdispensers hebben een modern, glossy design, zijn eenvoudig schoon te maken en beschikken over een slot voor extra beveiliging en hygiëne. En dankzij onze Tork Extra Mild Liquid Soap, vrij van kleurstoffen en parfum om het risico op allergieën te verminderen, wordt er net zo goed voor de gasten gezorgd als voor de patiënten en het personeel.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Liquid Soap

Tork Extra Mild Liqui...

Artikel : 420701

Desinfecterend middel voor de handen


Aanbevolen producten

Ontsmet en hydrateer met onze desinfecterende Tork Alcohol Gel. De handen worden snel ontsmet en het toegevoegde hydraterende bestanddeel beschermt de huid. Samen met onze Tork Liquid Skincare Dispensers met elleboogbediening wordt hygiëne gehandhaafd en kan kruisbesmetting worden voorkomen.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560000

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Verbruik minder, vul minder bij en besteed minder met onze extra grote Tork SmartOne® Dispenser. Dankzij de vel-voor-vel-dosering wordt het verbruik met wel 40% verminderd. Het robuuste ontwerp zorgt voor een praktische bediening in moeilijke omgevingen. En de grote rollen van zacht Tork Advanced tissuepapier hoeven minder vaak bijgevuld te worden en zorgen voor meer tevreden bezoekers.

Tork SmartOne® Mini Toilet Roll

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Wipers


Aanbevolen producten

Gedurende de dag zijn er constant onderhoudswerkzaamheden nodig, zoals het opvegen van gemorste vloeistoffen en voedselresten. En u moet natuurlijk vaak de handen afvegen. Tork Wiping Paper Plus is een multifunctioneel papier dat perfect is voor deze taken. En met onze Tork Reflex™ draagbare dispenser (voor in de hand of op een trolley) kan uw team heel eenvoudig papier pakken waar en wanneer ze dit nodig hebben.

Tork Reflex™ Centerfeed Poetspapier

Tork Reflex™ Centerfe...

Artikel : 473242

Afvalbak


Aanbevolen product

Goede hygiëne is binnen handbereik met onze grote Tork Afvalbak van 50 liter. Met de afgesloten deksel blijft afval netjes verborgen voor betere hygiëne. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060