Healthcare 2.tif

Patiëntenzorg

Om uw patiëntenzorg te ondersteunen en hygiëne voor zorgverleners en bezoekers te handhaven, bieden we een compleet assortiment van essentiële benodigdheden voor hand- en oppervlakhygiëne. Onze milde zepen, zachte multifunctionele handdoeken, effectieve desinfecterende producten en vochtinbrengende lotions zijn ideaal voor elke situatie in een patiëntenkamer. En met onze moderne, hygiënische dispensers binnen handbereik worden de regels beter nageleefd en infecties voorkomen.

Zeep


Aanbevolen producten

Onze Tork Extra Mild Foam Soap heeft een milde formule zodat het gebruik aangenaam is voor de medewerker en de patiënt. De extra milde formule is dermatologisch getest en de huidverzorgingsingrediënten zijn zacht voor de gevoelige huid bij veelvuldig handen wassen.
De zeep is te gebruiken in onze Tork Foam Soap Dispenser met Intuition™-sensor zodat de dispenser niet hoeft worden aangeraakt, of handmatig wanneer stilte van belang is. Hierdoor draagt het systeem op flexibele wijze bij aan naleven van de voorschriften voor handhygiëne in patiëntenkamers.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Tork Extra Mild Foam Soap

Tork Extra Mild Foam ...

Artikel : 520701

Handdoeken


Aanbevolen producten

Handdroging is een belangrijke stap om kruisbesmetting te voorkomen. Maar het lawaai van handdoekdispensers in een patiëntenkamer kan storend zijn voor degenen die rust nodig hebben om beter te worden. Met onze Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispensers bent u verzekerd van vel-voor-vel-dosering zonder het geluid van de dispenser. De Tork Advanced en Premium papieren handdoeken zijn ontworpen om snel te absorberen en kunnen gebruikt worden om de handen droog te deppen, zodat de opperhuid niet wordt beschadigd. Voor extra verzorging.

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Zachte M...

Artikel : 120288

Desinfecterend middel voor de handen


Aanbevolen producten

De World Health Organization (WHO) adviseert vijf momenten voor goede handhygiëne in patiëntenzorg. Tork-producten vormen een belangrijk onderdeel van elke stap.
Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers in verschillende versies zijn geschikt voor flexibel gebruik. Patiënten die zien dat hun zorgverlener goed voor zijn/haar handen zorgt, weten dat er goed voor hen gezorgd wordt. Onze desinfecterende handproducten op alcoholbasis bevatten hydraterende ingrediënten, want genezende handen moeten zelf ook gezond blijven.

Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer

Tork Alcohol Gel Hand...

Artikel : 420103

Hydraterende crèmes


Aanbevolen producten

Zorgverleners die veelvuldig hun handen wassen, hebben zelf ook extra verzorging nodig. U kunt deze handen, die zoveel mensen helpen, beschermen met onze ongeparfumeerde Tork Hand- & Bodylotion. De rijke, verzachtende en hydraterende ingrediënten maken de handen zacht en voeden ze. Onze Tork Mini dispenser voor lotions is compact zodat deze eenvoudig te onderscheiden is van grotere systemen voor zeep en desinfecterende producten. De afgesloten, hygiënische vullingen zijn snel te vervangen met een lager risico op kruisbesmetting.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Tork Non-perfumed Hand & Body Lotion

Tork Non-perfumed Han...

Artikel : 420202

Toiletpapier


Verbeter de hygiëne en verbruik tot wel 40% minder met ons systeem Tork SmartOne®. Met vel-voor-vel-dosering raakt u alleen het vel aan dat u gebruikt en wordt het verbruik verminderd. Vul de dispensers met onze Tork Advanced kwaliteitstissues voor moeiteloze hygiëne.

Tork SmartOne® Toilet Roll

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 472242

Wasdoeken


Aanbevolen product

Soms is het voor goede hygiëne nodig om goed, voorzichtig te schrobben. Onze sterke en toch zachte Tork Wash Cloth maakt een grondige, milde, moeiteloze manier van wassen mogelijk. Geschikt voor het reinigen van de huid en oppervlakken. De reinigingsdoekjes zitten in een draagbare dispenser.

Tork Zachte Wasdoek

Tork Zachte Wasdoek

Artikel : 742100

Tork Gevouwen Wasdoek

Tork Gevouwen Wasdoek

Artikel : 747400

Facial tissues


Aanbevolen producten

Tissues bij de hand hebben draagt eraan bij dat uw patiënten zich op gemak voelen. Onze extra zachte Tork Facial tissues, in een mooie Tork Facial Tissue Dispenser die aan de muur bevestigd of ergens los neergezet kan worden, bieden een eenvoudige manier van verzorging die het verschil kan maken.

Tork Facial Tissue Dispenser

Tork Facial Tissue Di...

Artikel : 270023

Tork Extra Zachte Facial Tissues

Tork Extra Zachte Fac...

Artikel : 140280

Wipers


Aanbevolen producten

Gedurende de dag zijn er constant onderhoudswerkzaamheden nodig, zoals het opvegen van gemorste vloeistoffen en voedselresten. En u moet natuurlijk vaak de handen afvegen. Tork Wiping Paper Plus is een multifunctioneel papier dat perfect is voor deze taken. En met onze Tork Reflex™ draagbare dispenser (voor in de hand of op een trolley) kan uw team heel eenvoudig papier pakken waar en wanneer ze dit nodig hebben.

Tork Reflex™ Centerfeed Poetspapier

Tork Reflex™ Centerfe...

Artikel : 473242

Servetten


Aanbevolen producten

Verminder het gebruik van servetten tot wel 25% vergeleken met traditionele servettendispensers* met ons Tork Xpressnap® Napkin Dispensing System in uw koffiehoek. De vel-voor-vel-dosering vermindert verspilling van servetten en verbetert de hygiëne. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. U kunt deze dispensers en servetten zelfs voorzien van een persoonlijk tintje en er belangrijke berichten op plaatsen.

Tork Xpressnap Snack® Tabletop servetdispenser

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 272808

Tork Xpressnap Snack® dispenserservet wit

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 17840

Afvalbak


Aanbevolen product

Goede hygiëne is binnen handbereik met onze eenvoudig te reinigen Tork Afvalbak van 50 liter. Met de afgesloten deksel blijft afval netjes verborgen voor betere hygiëne. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060