Hygiene.tif

Scrubruimte

Er moet speciale aandacht worden besteed aan hygiëne voor en na een operatie. Normen voor scrubruimten zijn onmiskenbaar streng en noodzakelijk om infecties te voorkomen. Onze aanbevelingen voor handhygiëne voldoen aan de hoogste normen en zijn in overeenstemming met de gevestigde protocollen voor scrubruimten, zodat we zorgverleners kunnen helpen om de patiënt geen schade te berokkenen. Onze producten zijn krachtig tegen ziektekiemen, maar beschermen ook de huid. Zorgverleners die continu hun handen wassen of desinfecteren weten hoe belangrijk goede huidverzorging kan zijn.

Ontsmetten


Aanbevolen producten

Veelvuldig desinfecteren is in een zorginstelling cruciaal om infecties te voorkomen. Hierdoor kunnen ook de handen uitdrogen. Onze Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer is uiterst effectief tegen een groot aantal ziektekiemen, en voldoen aan de strengste Europese werkzaamheidsnormen zoals EN 12791, EN 1500 en vele andere. Hard voor ziektekiemen, zacht voor de huid. Gebruik hem samen met onze Tork Liquid Soap dispenser met elleboogbediening om een goede hygiëne te garanderen. Voor flexibele plaatsing en gemak bieden we ook kleinere pompflesjes voor op het werkblad of om in uw zak mee te dragen.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560100

Zeep


Aanbevolen producten

Beperk kruisbesmetting tot een minimum en zorg tegelijkertijd voor uw handen met onze Tork Extra Mild Foam Soap. Deze extra verzorgende zeep voorkomt huidirritatie en bevat hydraterende, verzorgende ingrediënten om handen te beschermen die zo vaak gewassen worden dat ze uitdrogen. Om het risico op kruisbesmetting verder terug te dringen, biedt onze Tork Foam Soap Dispenser met Intuition™-sensor zonder aanraking automatisch een gedoseerde hoeveelheid huidverzorging.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Handdoeken


Als het gaat om huidvriendelijke, hygiënische verzorging van handen die veelvuldig gewassen moeten worden, kan niets aan het toeval worden overgelaten. Aangenaam schone, droge handen zijn veilige, zekere handen. Onze milde Tork Matic® Soft Hand Towels drogen de handen snel zonder te irriteren. Met onze automatische roldispenser met Intuition™-sensor van Tork Matic® worden handdoeken vel voor vel en zonder aanraken uitgegeven, waardoor de hygiëne en het verbruiksniveau onder controle worden gehouden. Bij deze dispenser kunt u bovendien zelf de maat van de enkele doeken bepalen.

Tork Matic® Sensor Handdoekrol Dispenser

Tork Matic® Sensor Ha...

Artikel : 551100

Tork Matic® Zachte Handdoekrol

Tork Matic® Zachte Ha...

Artikel : 290067