Healthcare 3.tif

Wasplek

Onze wasplek is volledig uitgerust om naleving van de voorschriften voor handhygiëne eenvoudiger te maken. Zorgverleners kunnen hier terecht voor elke behoefte op het gebied van handhygiëne, direct naast de patiënt. Medewerkers die vaak hun handen moeten wassen, stellen onze milde huidverzorgingsformules op prijs. Onze vloeibare en schuimzepen, desinfecterende alcoholproducten en lotions reinigen, desinfecteren en hydrateren de handen op een effectieve maar zachte manier. Zachte handdoeken drogen de handen zonder te irriteren. En onze compacte handdoek-, zeep- en huidverzorgingsdispensers met afgesloten vullingen waarborgen hygiëne en voorkomen kruisbesmetting.

Zeep


Aanbevolen producten

Onze Tork Extra Mild Foam Soap heeft een milde formule zodat het gebruik aangenaam is voor zowel de medewerker als de patiënt. De extra milde formule is dermatologisch getest en de huidverzorgingsingrediënten zijn zacht voor de gevoelige huid bij veelvuldig handen wassen.
Het systeem is flexibel te gebruiken in onze Tork Foam Soap Dispenser met Intuition™-sensor voor handenvrije uitgave of handmatig wanneer rust belangrijk is. Hierdoor draagt het systeem op flexibele wijze bij aan naleven van de voorschriften voor handhygiëne in patiëntenkamers.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Tork Extra Mild Foam Soap

Tork Extra Mild Foam ...

Artikel : 520701

Handdoeken


Handdroging is essentieel om infecties te voorkomen, aangezien handen die niet goed zijn afgedroogd door het vocht ziektekiemen kunnen overbrengen. Onze goed ontworpen Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser kunt u plaatsen in compacte ruimtes, om papier uit te geven waar dit nodig is. Vul de dispenser met ons Advanced of Premium papier om de zachte, milde absorptie te bieden die frequente handenwassers nodig hebben en waarderen. 
Goed gedroogde handen zijn veiligere handen. 

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Zachte M...

Artikel : 100288

Hydraterende crème


Aanbevolen producten

Zorgverleners die veelvuldig hun handen wassen, hebben zelf ook extra verzorging nodig. U kunt deze handen, die zoveel mensen helpen, beschermen met onze ongeparfumeerde Tork Hand- & Bodylotion. De rijke, verzachtende en hydraterende ingrediënten maken de handen zacht en voeden ze. Onze Tork Mini Liquid dispenser voor lotions is compact en dus eenvoudig te onderscheiden van grotere systemen voor zeep en desinfecterende producten. De afgesloten, hygiënische vullingen zijn snel te vervangen met een lager risico op kruisbesmetting.

Tork Matic® Handdoekrol Dispenser

Tork Matic® Handdoekr...

Artikel : 551000

Tork Non-perfumed Hand & Body Lotion

Tork Non-perfumed Han...

Artikel : 420202

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Verbeter de hygiëne en verbruik tot wel 40% minder met ons systeem Tork SmartOne®. Met vel-voor-vel-dosering raakt u alleen het vel aan dat u gebruikt en wordt het verbruik verminderd. Vul de dispensers met onze Tork Advanced kwaliteitstissues voor moeiteloze hygiëne.

Tork SmartOne® Toilet Roll

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 472242