Healthcare 1.tif

Zorginstelling

U levert de vrijheid van een tehuis met de hygiënenormen van een zorginstelling. Om u te ondersteunen bij de zorg voor kwetsbare patiënten en om de verspreiding van infecties tegen te gaan, kunnen we u helpen te identificeren waar handhygiëne het beste werkt. Bekijk ons complete assortiment zachte handdoeken en milde huidverzorgingsproducten voor mensen die vaak hun handen moeten wassen. Om goede hygiëne te bevorderen met een mooi design dat eenvoudig in gebruik is en afgesloten is voor veiligheid en hygiëne, kunt u onze aantrekkelijke dispensers bekijken.

Zeep


Aanbevolen producten

Onze unieke Tork Antimicrobial Foam Soap is een 2-in-1 schuimzeep voor het wassen en desinfecteren van handen. Door normaal handen wassen en desinfecteren in één handeling te combineren, wordt hygiëne gewaarborgd en tijd bespaard. Deze schuimzeep is effectief tegen bacteriën, virussen en schimmels en vormt de perfecte schuimzeep voor omgevingen waar hygiëne cruciaal is of tijdens het griepseizoen. De afgesloten flessen kunnen gebruikt worden met de Tork Foam Soap Dispenser met Intuition™-sensor voor zeep zonder aanraking, of handmatig wanneer stilte van belang is.

Tork Sensor Schuimzeep Dispenser

Tork Sensor Schuimzee...

Artikel : 561600

Handdoeken


Aanbevolen producten

Goed gedroogde en zachte handen zijn gezonde, geruststellende handen. Onze Tork Premium en Advanced multifold handdoeken zijn ontwikkeld voor medewerkers die hun handen veelvuldig wassen en drogen. Onze goed ontworpen Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispensers passen op compacte plekken en bieden zachte papieren wegwerpdoeken in stilte, om zowel de handen van de medewerkers als de behoefte aan rust van de patiënt te beschermen.

Tork Xpress® Mini Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Mini Mul...

Artikel : 552100

Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Zachte M...

Artikel : 120288

Desinfecterende producten


Handen die regelmatig worden gedesinfecteerd helpen infecties te bestrijden in de meest kwetsbare omgevingen, maar kunnen hierdoor gedurende de dag ook uitdrogen. Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers beschikken over een extra verzorgende formule terwijl de producten uw handen beschermen tegen een grote groep micro-organismen. Omdat verzorgende en verzachtende handen ook zelf gezond moeten blijven. Gebruik ze met onze Tork Liquid dispenser met elleboogbediening om een goede hygiëne te garanderen. Voor flexibele plaatsing en gemak bieden we ook kleinere pompflesjes voor op het werkblad of om in uw zak mee te dragen.

Tork Vloeibare- en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare- en Sp...

Artikel : 560100

Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer

Tork Alcohol Gel Hand...

Artikel : 420103

Hydraterende crèmes


Aanbevolen producten

Zorgverleners die veelvuldig hun handen wassen, hebben zelf ook extra verzorging nodig. U kunt deze handen, die zoveel mensen helpen, beschermen met onze ongeparfumeerde Tork Hand- & Bodylotion. De rijke, verzachtende en hydraterende ingrediënten maken de handen zacht en voeden ze. Onze Tork Mini Liquid dispenser voor lotions is compact en dus eenvoudig te onderscheiden van grotere systemen voor zeep en desinfecterende producten. De afgesloten, hygiënische vullingen zijn snel te vervangen met een lager risico op kruisbesmetting.

Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser

Tork Mini Vloeibare Z...

Artikel : 561000

Tork Non-perfumed Hand & Body Lotion

Tork Non-perfumed Han...

Artikel : 420202

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Verbeter de hygiëne en verbruik tot wel 40% minder met ons systeem Tork SmartOne®. Met vel-voor-vel-dosering raakt u alleen het vel aan dat u gebruikt en wordt het verbruik verminderd. Vul de dispensers met onze Tork Advanced kwaliteitstissues voor moeiteloze hygiëne.

Tork SmartOne® Toilet Roll

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 472242

Wasdoeken


Aanbevolen product

Soms is het voor goede hygiëne nodig om goed, voorzichtig te schrobben. Onze sterke, maar toch zachte Tork Wash Cloth Soft biedt een grondige, milde manier van wassen zonder moeite. Geschikt voor het reinigen van de huid en oppervlakken. De wasdoeken zitten in een draagbare dispenser.

Tork Zachte Wasdoek

Tork Zachte Wasdoek

Artikel : 742200

Tork Sterke Gevouwen Wasdoek

Tork Sterke Gevouwen ...

Artikel : 747450

Facial tissues


Aanbevolen producten

Tissues bij de hand hebben draagt eraan bij dat uw patiënten zich op gemak voelen. Onze extra zachte Tork Facial tissues, in een mooie Tork Facial Tissue Dispenser die aan de muur bevestigd kan worden of ergens los neergezet kan worden, bieden een eenvoudige manier van verzorging die het verschil kan maken.

Tork Facial Tissue Dispenser

Tork Facial Tissue Di...

Artikel : 270023

Tork Extra Zachte Facial Tissues

Tork Extra Zachte Fac...

Artikel : 140280

Wipers


Aanbevolen producten

Gedurende de dag zijn er constant onderhoudswerkzaamheden nodig, zoals het opvegen van gemorste vloeistoffen en voedselresten. En u moet natuurlijk vaak de handen afvegen. Tork Wiping Paper Plus is een multifunctioneel papier dat perfect is voor deze taken. En met onze Tork Reflex™ draagbare dispenser (voor in de hand of op een trolley) kan uw team heel eenvoudig papier pakken waar en wanneer ze dit nodig hebben.

Tork Reflex™ Plus Centerfeed Poetspapier

Tork Reflex™ Plus Cen...

Artikel : 473472

Servetten


Aanbevolen producten

Bied uw bewoners extra hygiënische bescherming en verminder het gebruik van servetten met 25% in vergelijking met traditionele servetdispensers met ons Tork Xpressnap® Napkin Dispensing System. Dankzij de vel-voor-vel-dosering wordt servetafval verminderd, wordt de hygiëne verbeterd, bespaart u opslagruimte, beperkt u het aantal keren dat de dispenser bijgevuld moet worden en hoeft u minder vaak producten bij te bestellen. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. U kunt deze dispensers en servetten voorzien van een persoonlijk tintje om uw bewoners zich thuis te laten voelen.

Afvalbak


Aanbevolen producten

Goede hygiëne is binnen handbereik met onze eenvoudig te reinigen Tork Afvalbak van 50 liter. Met de afgesloten deksel blijft afval netjes verborgen voor betere hygiëne. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060