Gezondheidszorg - patiëntgebieden

Patiëntgebieden

Bij elke nieuwe patiënt, zorgverlener en contact met een oppervlak wordt het risico op kruisbesmetting hoger. Verbeter de hand- en oppervlakhygiëne in patiëntenkamers en andere patiëntgebieden door praktische producten te gebruiken die krachtig en effectief zijn, maar toch zacht voor zowel patiënten en het personeel.

Handdoeken


Onze aanbevelingen voor jou

Het regelmatig wassen van de handen is cruciaal in patiëntgebieden, maar kan een onaangename ervaring worden wanneer de producten niet zacht en comfortabel zijn in het gebruik. De Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser met vel-voor-vel-uitgave is geschikt voor omgevingen die zowel comfort als hygiëne vereisen. Dankzij zijn slanke ontwerp staat de dispenser nooit in de weg tijdens het werk.
 
Geef je personeel toegang tot superieure handdroging en comfort met Tork Xpress Extra Soft Multi-fold Hand Towels. De extra zachte handdoeken zijn zacht voor je handen en bieden je de hele dag door een comfortabele manier om je handen te drogen.

Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Extra Soft Multifold Hand Towel

Tork Xpress® Extra So...

Artikel : 100297

Zeep


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Skincare Dispensers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten en wensen van gezondheidszorginstellingen en maken flexibel gebruik en plaatsing in de buurt van patiënten mogelijk. Gebruik touch-free dispensers voor extra hygiëne en beperkte kruisbesmetting.
 
Onze Extra Mild Soap is geschikt voor het regelmatig wassen van de handen en bevatten hydraterende ingrediënten voor extra verzorging. Omdat zorgverlenende handen zelf gezond moeten blijven.

Tork Vloeibare Zeep Dispenser - Elleboogbediening

Tork Vloeibare Zeep D...

Artikel : 560100

Tork Extra Mild Liquid Soap (Cosmetic)

Tork Extra Mild Liqui...

Artikel : 420701

Handdesinfectieproduct


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Skincare Dispensers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten en wensen van gezondheidszorginstellingen en maken flexibel gebruik en plaatsing in de buurt van patiënten mogelijk. Gebruik touch-free dispensers voor extra hygiëne en beperkte kruisbesmetting.
 
Onze Tork Alcohol Hand Sanitizers voldoen aan veel van de meest strenge regelgevingen en normen. Deze zijn specifiek ontworpen voor het regelmatig wassen van de handen, met hydraterende ingrediënten voor extra verzorging. Omdat zorgverlenende handen zelf gezond moeten blijven.

Tork Liquid and Spray Soap Dispenser

Tork Liquid and Spray...

Artikel : 560000

Tork Alcohol Gel Hand Sanitizer (Biocide)

Tork Alcohol Gel Hand...

Artikel : 420103

Wash Cloths


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Washcloths zijn ontworpen voor gebruik met water en milde reinigingsmiddelen voor een effectieve maar toch zachte patiëntverzorging. Vel-voor-vel-uitgave garandeert goede hygiene, omdat je alleen de doek aanraakt die je gebruikt.
Om te voldoen aan de specifieke wensen van je gezondheidszorginstelling, zijn onze washcloths beschikbaar in verschillende maten van zachtheid, sterktes en groottes.

Tork Zachte Wasdoek Premium

Tork Zachte Wasdoek P...

Artikel : 742100

Tork Wasdoek Geavanceerd

Tork Wasdoek Geavanceerd

Artikel : 747400

Toiletpapier


Onze aanbevelingen voor jou

De Tork SmartOne Toilet Roll Dispenser is speciaal ontworpen voor sanitaire ruimten met veel bezoekers en is het ultieme rendabele en hygiënische systeem. 
 
De vel-voor-vel dosering vermindert het verbruik tot wel 40% en verbetert de algemene hygiëne. Dankzij de extra hoge capaciteit bespaar je onderhoudstijd en ben je er zeker van dat er altijd papier beschikbaar is.

Tork SmartOne® Twin Mini Toilet Roll Disp White

Tork SmartOne® Twin M...

Artikel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toilet Roll

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Meer producten


Onze aanbevelingen voor jou

Tork Low-Lint Cloth Bucket Roll (Refill 190492)

Tork Low-Lint Cloth B...

Artikel : 190492

Tork Afvalbak 50 L

Tork Afvalbak 50 L

Artikel : 563000

Meer weten over andere focusgebieden?

Dining.tif

Restaurant

Maak indruk en creëer de gewenste sfeer met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Of u nu snelle snacks, alleen drankjes of vijfgangendiners serveert: wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen met producten die de efficiëntie en functionaliteit leveren die u nodig hebt. Onze aanbevelingen
Washroom.tif

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld: Onze aanbevelingen
Wiping and Cleaning 1.tif

Afnemen en reinigen

Blijf met duurzame, hygiënische poetsdoeken en dispensers op schema met uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u die ene olievlek verwijdert of een tafel afneemt. Wij hebben wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Zodat u zich kunt richten op datgene dat voor u het meest van belang is. Onze aanbevelingen