Washroom.tif

Andere gebieden

Iedere locatie biedt u de kans indruk te maken op uw gasten. Zorg overal voor een frisse en schone omgeving met onze eenvoudig te gebruiken hygiënesystemen en accessoires. We hebben alles wat u nodig hebt om de indrukwekkende sfeer die u wenst te creëren en te behouden.

Reinigen en ontsmetten van oppervlakken


Aanbevolen producten

Ons assortiment van Tork Wiping Papers, reinigingsdoeken en dispensers is ideaal voor het snel en effectief reinigen en ontsmetten van oppervlakken, en zorgt ervoor dat uw schoonmaakafdeling tijd en moeite kan besparen. Met de juiste werkdoek voor een specifieke taak worden hygiënetaken snel afgehandeld.

Handen desinfecteren


Aanbevolen product

Ontsmet en hydrateer met onze desinfecterende producten op alcoholbasis. De handen worden snel ontsmet en het toegevoegde hydraterende bestanddeel beschermt de huid. Samen met onze handsfree Tork dispenser met elleboogbediening wordt hygiëne gehandhaafd en kan kruisbesmetting worden voorkomen.

Facial tissue


Aanbevolen product

Bied uw gasten extra comfort en gemak met onze extra zachte en absorberende Tork facial tissues. Ze worden geleverd in compacte kartonnen dozen zodat uw gasten ze altijd bij de hand kunnen houden.