Dining.tif

Restaurantgedeelte

Bied de service en sfeer die u wenst met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Onze producten voor het reinigen van oppervlakken en desinfecteren van handen kunnen uw etablissement ook verbeteren.

Restaurant

Fullservice

Uw klanten zullen het merken wanneer hun eetervaring tot in de puntjes is verzorgd. Onze producten voor reinigen, afnemen en desinfecteren zorgen voor onberispelijke hygiëne, maar de juiste finishing touch voor uw tafels kan ook een groot verschil maken. Onze servetten en tafelaankleding zijn verkrijgbaar in een omvangrijke reeks kleuren, ontwerpen, kwaliteitsniveaus, vouwen en maten. Alles is ontworpen om bij te dragen aan de eetervaring die u voor ogen heeft. Voor een verfijnde afwerking en het zachte linnengevoel kiest u voor onze Tork LinStyle® dinerservetten of voor onze Tork Nexxstyle dinerservetten met reliëf voor luxueuze dikte.
Onze aanbevelingen

Zelfbediening

Klanten goed laten doorstromen bij zelfbediening en ze tegelijkertijd de keuze bieden die ze wensen, kan een hygiënische uitdaging vormen. Vullen, afvalbeheer en opslag moeten dan zo soepel mogelijk verlopen. Ons assortiment van slimme producten zoals het Tork Xpressnap® Napkins Dispenser System is ontworpen om efficiëntie te verbeteren, zodat uw medewerkers zich zelfs tijdens het spitsuur voor de klanten kunnen blijven inzetten.
Onze aanbevelingen