Office_Building_Superwide.tif

Kantoor

Of u nu in een klein of groot kantoor werkt: Tork biedt wat u nodig heeft. We brengen allemaal veel tijd door op de werkvloer dus we weten dat hygiëne op het werk cruciaal is. Goede hygiëne op het werk geeft aan dat u geeft om het welzijn van uw medewerkers. Het draagt bovendien bij aan minder ziekteverzuim. Ons aanbod reikt van benodigdheden voor een uitstekende sanitaire ruimte tot praktische oplossingen voor de koffiehoek. Als u interne catering heeft, kunnen wij uw hygiëneambities op dat gebied ook ondersteunen.

Hygiëne draait om zakendoen. Kom erachter hoe.

EY3A6827.jpg

Tork Office Trend Report 2016

De zoektocht naar slimmere, gezondere en meer duurzame oplossingen om aan de hogere verwachtingen van werknemers te voldoen verandert de manier waarop bedrijven naar hun kantooromgeving kijken. Lees meer in de Tork Trendrapportage.

EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube™

Kantoren raken steeds meer verbonden, kantoorhygiëne is geen uitzondering. Tork EasyCubeTM creëert een nieuwe logica voor het schoonmaken van kantoren - van statische schoonmaakschema's tot schoonmaak wanneer en waar het echt nodig is.
Stel je voor dat je klachten kan  vermijden voordat je deze ontvangt. Nu kan het. Tijd om de schoonmaak van uw kantoor te veranderen?

Lees verder

Meer weten over hoe Tork de hygiëne en schoonmaak in uw kantoorgebouw kan verbeteren?

U hoeft ons alleen een kort berichtje te sturen

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw bedrijsnaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Voer uw bericht in
500  
Gelieve recaptcha te bevolken
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen

Bedankt, wij hebben uw bericht ontvangen.

Sluiten