Food industry.tif

Voedingsmiddelenindustrie

Uw dagelijkse uitdaging is om snel en efficiënt te werken en tegelijkertijd alle oppervlakken en apparatuur brandschoon te houden. Om uw reinigingstaken te versnellen bieden we producten die speciaal voor uw gebied zijn ontwikkeld. We kunnen uw afsluitwerkzaamheden stroomlijnen en het reinigen van apparatuur, keukengerei, oppervlakken en handen versnellen. Daardoor hebt u meer tijd voor datgene waar uw bedrijf om draait: voedselbereiding en klanten tevreden stellen.

Bekijk onze aanbevelingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Afnemen in productiegebieden

Laat het productieproces soepel verlopen met werkdoeken die gemorste vloeistoffen en etensresten snel verwijderen. We hebben een uitgebreid assortiment werkdoeken die zijn goedgekeurd voor voedselcontact en spatwaterdichte dispensers, om alles hygiënisch en moeiteloos te laten verlopen. Handen wassen, keukengerei poetsen, oppervlakken afnemen, u zegt het maar. We hebben alles wat u nodig heeft.
Onze aanbevelingen

Reiniging

Behaal hygiënische resultaten op een efficiëntere manier en zorg dat uw machines schoon en goed blijven werken. Houd onze duurzame poetsdoeken en hygiënische dispensers die zijn goedgekeurd voor voedselcontact in de buurt. Op die manier worden uitgebreide schrobbeurten en regelmatige onderhoudstaken sneller volbracht. En kunt u zich richten op het belangrijkste: de voedselbereiding.
Onze aanbevelingen

Wasplek

Help uw team meer tijd te besteden aan productie, met handige en efficiënte manieren voor zorgvuldig handen wassen en drogen. Onze aanbevelingen voor wasplekken helpen u de verspreiding van bacteriën voor, tijdens of na een werkdag tegen te gaan.
Onze aanbevelingen