Ad-A-Glance.tif

Tork Reflex Portable Centrefeed Dispenser System

Vermijd de rommel van losse papierrollen met deze verplaatsbare centerfeed dispenser met vel-voor-vel uitgifte. Hij heeft een stevig handvat waardoor hij eenvoudig gedragen of aan trolleys/stoelen bevestigd kan worden. Hij is spatwaterdicht en volledig afgesloten om het papier te beschermen. Bovendien helpt de vel-voor-vel-functie verbruik en afval te verminderen.

Reflex Portable Centrefeed Dispenser System


Aanbevolen producten

Vermijd de rommel van losse papierrollen met deze verplaatsbare centerfeed dispenser met enkele vellen. Hij heeft een stevig handvat waardoor hij eenvoudig gedragen of aan trolleys/stoelen bevestigd kan worden. Hij is spatwaterdicht en volledig afgesloten om het papier te beschermen. Bovendien helpt de vel-voor-vel-functie verbruik en afval te verminderen.

Tork Reflex™ Poetspapier Plus

Tork Reflex™ Poetspap...

Artikel : 473472

Tork Portable Mini Centrefeed Dispenser


Aanbevolen producten

Ga efficiënter te werk in een drukke omgeving met onze verplaatsbare Mini Centrefeed dispenser. Hij is licht, vaatwasserbestendig en kan overal mee naartoe. Om te dragen of bevestigen. Met extra bevestigingspunten voor werkbladen of muren kan één dispenser op meerdere plekken worden gebruikt. 

Tork Draagbare Mini Centerfeed Dispenser Startpakket

Tork Draagbare Mini C...

Artikel : 658001

Tork Wiping Paper

Tork Wiping Paper

Artikel : 100130

Tork Handige doos


Aanbevolen producten

Onze draagbare handige doos biedt een hoge capaciteit voor onderweg. Deze kartonnen dispenser heeft een slimme handgreep en is gemakkelijk te dragen zodat u altijd beschermde doeken bij de hand hebt. Hij geeft één doek per keer uit zodat u de controle hebt over het verbruik en afval kunt verminderen.

Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek

Tork Heavy-Duty Reini...

Artikel : 530175

Tork Industrial Reinigingsdoek

Tork Industrial Reini...

Artikel : 520371

Tork Handige emmer


Aanbevolen producten

Pak waar dan ook een nieuw vochtig doekje met onze draagbare handige emmer. Hij geeft één doek per keer uit en is ontworpen om de inhoud goed te conserveren, zodat de doeken lang vochtig blijven. Deze duurzame emmer kan keer op keer opnieuw worden gevuld en is daardoor uiterst efficiënt. U kunt hem zelfs gebruiken met de formule van uw voorkeur. 

Tork Handy Bucket voor Pluisarme Reiniging

Tork Handy Bucket voo...

Artikel : 190492

Tork Low-Lint Cleaning Cloth

Tork Low-Lint Cleanin...

Artikel : 190491