Tabletaanbod en opstartkosten

Tabletaanbeveling

Tablet:
Digital Cleaning Plans werken op elk apparaat. 
 
Op basis van uitgebreide feedback van klanten is een tablet van 10 inch (25 cm) het best, omdat dit schoonmakers een goede zichtbaarheid en bruikbaarheid biedt – om informatie te bekijken, berichten te schrijven en taken te bevestigen. 
 
Wij raden de Samsung Galaxy Tab A T585 25,54 cm (10,1 inch) LTE Tablet-PC aan. De meeste elektronicawinkels verkopen tablets, evenals veel online retailers, bijvoorbeeld Amazon.com – zoek gewoon naar de gewenste tablet.
 
Tablethouder:
Om het gebruik eenvoudig te maken, raden we aan om de tablet aan te sluiten op een stabiele, vergrendelbare tablethouder, gemonteerd op een schoonmaaktrolley.
 
Lees meer over tablethouders 
 
Voor een vergrendelbare tablethouder die op de 10-inch tablet past, moet u de volgende vijf items bestellen:
 1. Tablethouder
 2. Dubbele klemarm (verbindingsstuk)
 3. Verbindingsstuk met de houder
 4. Vergrendelbare veiligheidsknop
 5. Stang op handgreep voor rails – gebruikt voor montage van de tablethouder op de schoonmaaktrolley. Er zijn drie verschillende diameters. Kies de diameter die past op de stang van de schoonmaaktrolley waarop u hem wilt monteren: 
  Diameter 0,5-1 inch (1,27-2,54 cm) 
  Diameter 1-2 inch (2,54-5,08 cm)
  Diameter 2-3 inch (5,08-7,62 cm) 

Connectiviteit vereist

 
Voor Digital Cleaning Plans is een draadloze verbinding vereist. De goedkoopste oplossing is om wifi te gebruiken. Als dit niet mogelijk is, dan kan ook een mobiele dataverbinding worden gebruikt.  Gebaseerd op ervaring, raden we een bundel van 3 GB per tablet per maand aan voor optimaal gebruik van de Digital Cleaning Plans. 
Klik hier om u aan te melden voor Digital Cleaning Plans. Zodra u zich hebt aangemeld en de software hebt geopend, kunt u de opstart- en instelservice aanvragen en kiezen voor een upgrade naar meer functionaliteit.