BurgerProject Landscape.jpg

Een project met alles erop en eraan – duurzaamheid, design en smaak

Neil Perry van de Rockpool Group is een creatieve kok met een sterk milieugerichte ethiek wat betreft de ingrediënten en de leveranciers waar hij meer werkt. Geïnspireerd door het succes van zijn Rockpool Bar & Grill Burger hebben Neil en zijn mededirecteuren Trish Richards en David Doyle besloten om "de burger aan de man te brengen" met hun nieuwe gastronomische "Burger Project" in Sydney.

Michael Clift, Executive Development Chef van Rockpool, die zijn tijd verdeelt tussen de verschillende Rockpool-restaurants, legt uit dat "Tork Xpressnap® past bij Rockpools toewijding aan duurzaamheid. Ik heb Tork Xpressnap® gekozen voor het Burger Project vanwege de strakke esthetiek van de dispenser, kwaliteit, betaalbaarheid en natuurlijk de duurzaamheid. De dispensers zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig bij te vullen, en ze zien er heel goed uit. Bovendien vermindert de vel-voor-vel-dosering het afval en dat is goed voor het milieu, en voor onze kosten." Het is niet verwonderlijk dat alle verpakkingen van Burger Project afbreekbaar zijn en dat klanten worden aangemoedigd hun afval te scheiden en te recyclen.
 
De nieuwe Burger Project in World Square heeft een coole, industriële vibe met een mix van beton, warm grijs hout, gedurfde afbeeldingen en strak, modern meubilair. De Tork Xpressnap® dispensers voor op het werkblad passen er goed bij en zijn ook door de architect goedgekeurd.
 
De Ad-a-Glance-functie van Tork Xpressnap® met verwisselbare reclamepanelen is ideaal om het speciale dag- of weekmenu aan te prijzen. Zoals Michael zegt: "We gebruiken de panelen voor ons logo, dat op de bovenkant van de dispenser staat."
En de servetkeuze? "We hebben gekozen voor het natuurlijke servet dat 100% gerecycled is." 
 
Voor hygiënische handen in de keuken heeft Michael gekozen voor de Tork Foam Soap Dispensers en de door FSC® gecertificeerde Tork Xpress® Hand Towel. "Wij gebruiken zeep van Tork vanwege de antimicrobiële werking en omdat zowel de zeep als de handdoeken zo eenvoudig zijn bij te vullen."   
 
Zoals Michael het afsluit: "Tork en Burger Project hebben dezelfde toewijding aan duurzaamheid." Een toewijding met alles erop en eraan.

De vel-voor-vel-dosering vermindert het afval en dat is goed voor het milieu, en voor onze uitgaven.

Michael Clift

Executive Development Chef, Burger Project door Rockpool Group