Dierentuin en pretpark Furuvik

Tork EasyCube heeft alles veranderd

Tork EasyCube™ heeft het schoonmaken niet alleen leuker gemaakt, maar de tevredenheid van bezoekers over de sanitaire ruimten van dierentuin en pretpark Furuvik is ook nog nooit zo goed geweest. “Ik kan minder tijd besteden aan toezicht op de schoonmaak en heb toch meer controle”, zegt support manager Kajsa-Lotta Halvarsson.

Furuvik2.jpg

Dierentuin en pretpark Furuvik heeft alles van kamelen en waterglijbanen tot achtbanen en een concertzaal, en brengt gezinnen samen om te genieten van de korte, intensieve Zweedse zomer.


Furuvik3.jpg

Dit seizoen heeft een nieuwe tool Furuvik geholpen tot een doorbraak te komen wat betreft tevredenheid over sanitaire ruimten. Dankzij Tork EasyCube heeft Furuvik in 2016 46% vaker de tevredenheidsdoelen voor sanitaire ruimten behaald dan in het jaar daarvoor – ookal zijn de doelen hoger geworden.


Furuvik4.jpg

Tork EasyCube™ is een digitale oplossing voor schoonmaakbeheer die dispensers verbindt met de receptie om actuele info te bieden over wat er moet gebeuren en waar.


Furuvik5.jpg

“Hoe meer taken je kunt afvinken, des te blijer je je voelt,” zegt schoonmaker Malin Blom (rechts) over de tablet. “Door de tijd die wordt bespaard door het systeem kunnen we nu ook het kantoor schoonmaken en wat extra's doen bij het schoonmaken van de sanitaire ruimten. We hebben veel lof gekregen van bezoekers.”


Furuvik6.jpg

“De parkmedewerkers roepen de schoonmaakploeg om over de walkietalkie als ze te horen krijgen dat het papier of de zeep op is bij een sanitaire ruimte. Vorig seizoen hadden we ten minste drie oproepen per dag; dit jaar heb ik er maar vijf gehad in de hele zomer,” zegt Kajsa-Lotta Halvarsson.


Furuvik7.jpg

Het hoofd van de schoonmaakploeg van Furuvik, Elvira Ivarsson, benadrukt het effect dat de service heeft gehad op het werkleven van de schoonmakers:
“Tork EasyCube is geweldig geweest voor de teamgeest. Je hoeft niet te harrewarren over waar je moet schoonmaken als je de feiten gewoon kunt zien. En door een oogje op de tablet te houden kunnen we tijdens de pauze ook daadwerkelijk ontspannen. Met Tork EasyCube weet je dat je alles onder controle hebt.” 


Furuvik8.jpg

Het is bewezen dat Tork EasyCube een praktisch hulpmiddel is voor bedrijfsontwikkeling. Kajsa-Lotta Halvarsson heeft de gegevens van Tork EasyCube gebruikt om de drukte bij sanitaire ruimten in het park in kaart te brengen. Het management van Furuvik gaat nu investeren in meer sanitaire ruimten en de bewegwijzering in het park wordt aangepast om voor een efficiëntere bezoekersstroom te zorgen.


Furuvik9.jpg

Kajsa-Lotta en de schoonmaakploeg kunnen zich het werk niet meer voorstellen zonder Tork EasyCube:
“Dankzij Tork EasyCube besparen we iedere dag meerdere uren. De service heeft alles veranderd: wat betreft efficiëntie is het niet te vergelijken met hoe het eerst was.”

Meer weten over Tork EasyCube.

Ik kan minder tijd besteden aan toezicht op de schoonmaak en heb toch meer controle

Kajsa-Lotta Halvarsson

Park Support Manager