Riitta Hynninen Chief Operating Officer HopLop

Te allen tijde klaar voor de drukte

Vuile en te drukke sanitaire ruimten zijn het grootste probleem voor bezoekers aan drukbezochte locaties. Tork PeakServe® Hand Towel Dispensers zijn ontworpen voor zelfs de drukste sanitaire ruimten en bieden een probleemloze gebruikerservaring. Hierdoor hebben uw bezoekers meer tijd over om uw locatie volledig te verkennen en wordt het schoonmaakpersoneel veel frustratie bespaard. Lees meer over hoe de handdoeken bij het drukke indoor activiteitenpark HopLop nooit opraken dankzij Tork PeakServe – zelfs met bijna duizend bezoekers per dag.


Tork PeakServe handdoekdispensers in gebruik bij het drukke indoor activiteitenpark HopLop

Jaarlijks bezoeken maar liefst 1,6 miljoen mensen de indoor activiteitenparken van HopLop in Finland. Dit komt neer op ongeveer 200 bezoekers per dag aan elk van de 22 locaties. Tijdens de drukke momenten, zoals in het weekend, kunnen er per dag tot wel duizend bezoekers een park bezoeken.
 
In 2017 en 2018 zijn alle HopLop-parken gerenoveerd. Tork PeakServe® handdoekdispensers – speciaal ontworpen voor locaties met een groot aantal bezoekers – zijn destijds op elke locatie geïnstalleerd. “Naast een leuke dag aan plezier bij HopLop, verwachten onze klanten dat de locaties opgeruimd en comfortabel zijn. De sanitaire ruimten moeten dus schoon en goed uitgerust zijn met plekken voor het verschonen van luiers, zeep en handdoeken,” legt Riitta Hynninen uit, HopLops Chief Operating Officer.
 
Schoonmaaktijd bespaart bij HopLop-park dankzij Tork PeakServe®
 
In 2018 opende HopLop zijn grootste park ooit in Finland. Het park in Raisio heeft een oppervlakte van 4200 vierkante meter gevuld met spannende en leuke avonturenparcours in een junglethema, glijbanen en trampolines, en een enorm labyrint. Het park heeft al veel bezoekers gehad sinds zijn opening, met name tijdens het weekend, wanneer er van ’s ochtends tot ’s avonds bezoekers zijn. “Met Tork PeakServe® hoef je je geen zorgen te maken over handdoeken die opraken. Je hoeft de dispensers alleen maar ’s ochtends te vullen, en je weet zeker dat de handdoeken de hele dag meegaan, zelfs op de drukste dagen,” aldus Kaisa Niemi, parkmanager bij Raisio HopLop.
 
“De Tork PeakServe®-dispensers die we gebruiken raken niet zomaar leeg. Daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit. Onze schoonmakers vinden ook dat de dispensers eenvoudig te vullen zijn.” De Tork PeakServe® handdoekdispenser is ontworpen voorHopLop-boy-drying-hands_square.jpgdrukke sanitaire ruimten waar een probleemloze klantervaring wordt verwacht. In de dispenser passen meer dan 2000 handdoeken per keer en vullen is heel eenvoudig dankzij de samengeperste vullingen. Omdat de dispenser slechts één vel per keer uitgeeft, gaan de handdoeken langer mee en komt er minder rommel op de vloer. Met Tork PeakServe® kan het personeel zich volledig richten op schoonmaken, niet op het vullen van handdoekdispensers. Het viel Niemi op dat er dankzij Tork PeakServe® minder tijd nodig is om de sanitaire ruimten schoon te maken. “Zonder Tork PeakServe® moesten standaard handdoekdispensers op drukke dagen een paar keer per dag worden bijgevuld, terwijl het voor het personeel al erg druk is. De kwaliteit van de sanitaire ruimten is nu op een hoog niveau, omdat de handdoeken niet meer opraken.”

“Met Tork PeakServe hoef je je geen zorgen te maken over handdoeken die opraken. Je hoeft de dispensers alleen maar ’s ochtends te vullen en je weet zeker dat de handdoeken de hele dag meegaan, zelfs op de drukste dagen.”

Kaisa Niemi

Parkmanager, Raisio HopLop

Probeer Tork PeakServe® gratis

Ontdek hoe onze revolutionaire handdoekdispenser de ervaring voor bezoekers in uw sanitaire ruimte kan verbeteren.

Bel ons op:

NL: 030 - 698 46 66, BE en LU 02.766.0510

Gratis test

Sign up for a free trial of Tork PeakServe®

Contact us to request a free trial to learn how Tork PeakServe can improve your high-traffic restroom experience.

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Selecteer a.u.b. uw werkindustrie.
Selecteer a.u.b. uw functie.
Vul hier uw bedrijsnaam in
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen
Gelieve recaptcha te bevolken