Tork PeakServe®

Waarborging hygiënenormen

Het is lastig om bij openbare sanitaire ruimten van zorginstellingen de hygiënenormen consequent hoog te houden in verband met de onregelmatige bezoekersaantallen. Tork PeakServe® vermindert het aantal dispensercontroles, zodat uw schoonmaakpersoneel meer tijd kan besteden aan het schoonmaken van belangrijke gebieden. Een constante aanvoer van papieren handdoeken in openbare sanitaire ruimten beperkt het risico op besmetting.


Hygiëneuitdagingen in de gezondheidszorg
 
Facility managers in de gezondheidszorg staan steeds meer onder druk. Hoewel schoonmaakdiensten kunnen worden ingehuurd, zoals in elke andere sector, brengen de unieke eisen van de gezondheidszorg ook unieke vereisten en normen voor hygiëneproducten met zich mee. In de gezondheidszorg speelt hygiëne altijd een belangrijk rol bij het onderhouden van hoge kwaliteitsnormen. Bovendien is het altijd essentieel om de besmettingsrisico’s voor patiënten, bewoners, bezoekers en het personeel te beperken.
 
Handhygiëne tijdens seizoensdrukte
 
Een kritieke uitdaging voor openbare sanitaire ruimten in zorginstellingen is een hoog aantal bezoekers, vooral in piekperioden zoals jaarlijkse uitbraken van infectieziekten zoals de griep. Met meer mensen die zorg nodig hebben, worden meer bacteriën in de omgeving geïntroduceerd, wat een risico vormt voor patiënten en personeel. Hoewel handhygiëne altijd een belangrijk onderdeel is van standaard hygiëneroutines, is het tijdens deze piekperioden een van de belangrijkste maatregelen die we kunnen nemen om de verspreiding van infecties te voorkomen. Goede handhygiëne gaat ook antibioticaresistentie tegen.
 
Risico’s van besmetting beperken met Tork Peakserve®
 
Een schone zorginstelling draagt bij aan een betere gezondheid en een aantrekkelijkere werkomgeving en maakt over het algemeen een goede indruk. En het handhaven van goede hygiënenormen in openbare sanitaire ruimten is eenvoudiger met een hygiënesysteem als Tork PeakServe® dat weinig onderhoud vergt. De dispensers met hoge capaciteit zorgen voor een betere hygiëne voor bezoekers en de tijd die wordt bespaard bij het vullen van dispensers geeft uw schoonmaakpersoneel meer tijd om belangrijkere taken uit te voeren. 
 
Dit is PeakServe 
  1. Bundels zijn gecomprimeerd tot 50% en bieden tot 2.100 handdoeken per dispenser*
  2. De doorlopende bundels haken aan elkaar wanneer ze worden geladen
  3. De bundels geven​​ zonder onderbreking​​​​ vel-voor-vel handdoeken uit
 
*Vergeleken met Tork Xpress® Multifold Hand Towel Universal vullingen en Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser 552000.