Tork PeakServe®

Elke dag welzijn garanderen

Een hoogwaardige ervaring in uw sanitaire ruimte laat zien dat u om uw werknemers geeft en het geeft de juiste uitstraling aan uw bezoekers. Met Tork PeakServe® stelt u een nieuwe norm voor een superieure ervaring in de sanitaire ruimte, voor gezonder personeel, minder ziekteverzuim en gemoedsrust op het werk.


Hygiëneproblemen in een open kantooromgeving
 
Het wordt steeds duidelijker dat een schone en hygiënische werkomgeving
niet langer meer een aardigheidje is, maar dat het essentieel is voor de productiviteit. Nu alsmaar meer kantoren een open indeling hebben, komen mensen meer samen, delen ze faciliteiten en technologie en hebben ze dus steeds vaker te maken met hygiënerisico’s.
 
Een hygiënestrategie invoeren en de voordelen hiervan
 
Gebrek aan routines als het gaat om het waarborgen van voldoende hygiëne, geeft mensen het gevoel dat hun collega's niet genoeg doen om te voorkomen dat bacteriën zich verspreiden. Door een hygiënestrategie in te voeren op kantoor, kunnen bedrijven ziekteverzuim en zorgen over de hygiëne beperken – wat uiteindelijk de productiviteit en het welzijn zal verbeteren. Onderzoeken hebben aangetoond dat het juiste handhygiëneprogramma op kantoor het ziekteverzuim met meer dan 20%7 kan verminderen en dat het de zorgen over hygiëne beperkt en het moreel en de houding ten opzichte van de werkplek verbetert.
 
Hoe Tork PeakServe® onderdeel uit kan maken van een betere hygiënestrategie 
 
Een van de meest belangrijke factoren voor het verbeteren van handhygiëne, en daarmee dus het verminderen van aantal infectieziekten, is het simpelweg aanbieden van meer mogelijkheden voor handhygiëne. En hierbij is het dus belangrijk dat u ervoor moet zorgen dat faciliteiten altijd gevuld zijn. En Tork PeakServe kan u hierbij helpen. Deze revolutionaire dispenser betekent een nieuwe norm voor handdoekuitgave op drukke locaties. Het biedt 250%* meer handdoeken zodat u nooit meer zonder zit, en bedient 600* meer bezoekers tussen vulmomenten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw drukste sanitaire ruimte nooit zonder papier zit!  
 
Onze nieuwste innovatie uitgelicht

Onze nieuwe handdoeken zijn gecomprimeerd zodat er twee keer zoveel handdoeken in minder ruimte passen. Het systeem is continu: De gecomprimeerde bundels van Tork PeakServe haken aan elkaar en de handdoeken zijn verbonden zodat ze zonder onderbreking worden uitgegeven. 
Het resultaat is een nieuwe norm voor een soepele, voortdurende handdoekenstroom en een dispenser die nog altijd slank is maar toch 35% meer capaciteit heeft dan andere producten op de markt.*
 
 
7. Arbogast, J. W., Moore-Schiltz, L., Jarvis, W. R., Harpster-Hagen, A., Hughes, J., & Parker, A. (2016). Impact of a comprehensive workplace hand hygiene program on
employer health care insurance claims and costs, absenteeism, and employee perceptions and practices. Journal of occupational and environmental medicine, 58(6), e231.