Sparkling Hills Resort 2 Rectangle.jpg

Sparkling Hill Resort

Sparkling Hill Resort is een van de meest spectaculaire wellness-bestemmingen ter wereld. Het resort is uitgehouwen in een granieten rots en kijkt uit over Lake Okanagan, British Columbia.

Het resort is privé-eigendom van Gernot-Langes Swarovski, van de beroemde Oostenrijkse kristalfamilie, en is een pronkstuk van design dankzij het dramatische gebruik van Swarovski-kristallen met een totale waarde van $10 miljoen. De 3.700 vierkante meter aan spakamers en 152 luxe gastenkamers (inclusief drie penthousesuites van 110 vierkante meter) bieden een werkelijk adembenemend uitzicht. Maar de visie van Sparkling Hill gaat verder dan alleen het prachtige uiterlijk.
 
Samen met de huidige trend in Amerika om het hele lichaam gezond te houden, richt het resort zich op gasten die op zoek zijn naar een volledige revitalisering van lichaam en geest; het creëren van een hoogwaardige holistische ervaring vereist echter veel meer dan enkel het inplannen van spasessies of het bijhouden van prachtige kamers.
 
Voor elke gast wordt er uit een selectie van meer dan 100 beschikbare behandelingen een uniek, persoonlijk programma ontwikkeld, dat veelal een verblijf van een volledig week of meer beslaat. Elk bezoek begint door een basis van vertrouwen en comfort te creëren: "Een verblijf van een hele week bij ons verandert de relatie tussen de gast en de medewerker. Ze worden lid van onze familie. De gast leert de medewerkers kennen, en wij horen het verhaal van hoe ze bij Sparkling Hill terecht zijn gekomen, over hun families en hun toekomstplannen", zegt Jana Gohl, Operations Manager van Sparkling Hill Resort.
 
Een bezoek aan een luxe hotel gaat vergezeld met zeer hoge verwachtingen, waarbij de servicenorm de belangrijkste factor vormt. Er draagt echter een groot aantal factoren bij aan de hele ervaring: algemene hygiëne, de kwaliteit en presentatie van het voedsel, de kwaliteit van de voorzieningen (zoals de stof en draadtelling van handdoeken en zelfs het gevoel van het toiletpapier), maar ook de algehele conditie en het onderhoud van het hotel. Daarom maakt Sparkling Hill Resorts gebruik van vele Tork producten, waarvan de Tork Xpress® Extra Soft Multifold Hand Towel als eerste in Jana Gohl opkomt.
 
Een luxe ervaring draait vooral om kwaliteit op elk gebied, en Sparkling Hill zet zich dan ook volledig in om alle gasten te voorzien van alles wat zij nodig hebben om zich thuis te voelen. Het is deze wens om elke bezoeker het gevoel te geven dat er uitstekend voor hen gezorgd wordt, die de inspiratie vormt om een verzoek te anticiperen en uit te voeren voordat gasten hier eigenlijk om vragen, of voordat gasten zich bewust worden van wat ze eigenlijk zelf willen. We doen er alles aan om iedere gast als familie te behandelen.

Een verblijf van een hele week bij ons verandert de relatie tussen de gast en de medewerker. Ze worden lid van onze familie. De gasten leren het personeel kennen, en wij horen het verhaal van hoe ze bij Sparkling Hill terecht zijn gekomen, over hun families en over hun toekomstplannen.

Jana Gohl

Operations Manager, Sparkling Hill Resort