Een robothand met het Interclean 2022-logo

Elevate your sustainable hygiene management

Tork is er om u te helpen uw bedrijfsvoering te verbeteren door middel van duurzaam hygiënebeheer. 

Download de Interactieve Standgids en ontdek onze met prijzen bekroonde producten en diensten! 

Tork op Interclean 2022

Interclean is 's werelds meest geavanceerde schoonmaak- en hygiëneshow. Tijdens het persoonlijke evenement dit jaar, zullen we onze laatste innovaties tentoonstellen.
 
Als toonaangevend wereldwijd merk op het gebied van hygiëne op de werkplek, zijn we altijd op zoek om u te inspireren om vooruit te denken en uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Met inzichten en innovaties geven wij u de juiste kennis, hygiëneproducten en diensten om u te helpen uw business te verbeteren.
 

Bezoek ons op stand 10.101 en ontdek hoe u uw business verbetert!

Fris je kennis op met Tork experts

Wij geven u de unieke kans om uw kennis over schoonmaken en hygiëne op te frissen tijdens Interclean 2022. Bekijk hieronder onze podiumdiscussies en zorgt dat u erbij bent!
Tijdens deze thought leadership-sessies zullen we op 11 mei om 14.30 uur CEST bespreken hoe u het allemaal kunt hebben, hygiëne en duurzaamheid, en op 12 mei om 13.30 uur CEST hebben we het over hoe u de hygiëne en het welzijn op de hybride werkplek bevordert.
Marcel Kolkman, Key Account Manager Tork Vision Schoonmaken, en Christian Fischer, Hygiene Advisor, zullen op 10 mei om 14.30 uur CEST en 11 mei om 13.30 uur met u delen hoe datagestuurde oplossingen een betere hygiëne en schoonmaakefficiëntie binnen de gezondheidszorg ondersteunen.
Onze externe spreker Yvonne Taylor, Global Head of Cleaning bij OCS Group, en Christian Fischer, Hygiene Advisor bij Tork, zullen op 12 mei 2022 om 13.30 uur CEST het belang bespreken van samenwerking tussen schoonmaak en infectiepreventie.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe u uw business naar een hoger niveau kunt tillen met duurzaam hygiënebeheer.