Verbeter uw auditscores

Als leverancier aan andere industrieën kunnen auditscores van klanten uw bedrijf maken of breken. Zo simpel is het. En wanneer uw klanten op bezoek komen, willen ze een moderne, nette en goed georganiseerde productieomgeving zien. Maar stapels vuile oude lompen zorgen voor een rommelige, onprofessionele indruk, hoe modern uw faciliteiten en machines ook zijn.


“Als de fabriek rommelig is, geeft dat de indruk dat de producten die er worden gemaakt van mindere kwaliteit zijn en dat het bedrijf minder professioneel is.” 

– Voorman kwaliteitscontrole


Stap van lompen over op industriële doeken van Tork

Een van de eenvoudigste en snelste manieren om auditscores te kunnen verbeteren is om over te stappen op industriële doeken van Tork – de volgende generatie van industriële reinigingstools. Deze helpen uw medewerkers sneller, eenvoudiger en efficiënter poetsen en reinigen. En in combinatie met onze moderne dispensers zorgen ze voor een nettere werkomgeving en kunt u voldoen aan 5S. Dit geeft uw faciliteiten een professionele uitstraling en biedt de indruk dat u als partner producten van hoge kwaliteit levert. Daardoor behaalt u hogere scores bij audits en kunt u zaken aantrekken en behouden.

Tork 5S schoonmaakchecklist

Deze gids zal u een aantal praktische tips geven over hoe u kunt overstappen op datagestuurd schoonmaken en de kwaliteit en efficiëntie kunt verbeteren.

De handleiding over datagestuurd schoonmaken

Neem een sprong voorwaarts naar volgende revolutie in de industrie.

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw bedrijsnaam in
Selecteer a.u.b. uw werkindustrie.
Selecteer a.u.b. uw functie.
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen
Gelieve recaptcha te bevolken

Verbeter kwaliteit door middel van constante prestaties

Traditionele lompen bestaan uit geknipte oude kleding gemaakt van een mix van materialen. Dit leidt tot niet constante prestaties. De industriële doeken van Tork zijn speciaal ontworpen voor iedere taak. En ze leveren keer op keer hetzelfde hoge kwalitatieve resultaat. Wanneer u precies weet wat u kunt verwachten van uw reinigingstools, wordt poetsen en reinigen een stuk sneller en eenvoudiger. Hierdoor zijn uw medewerkers meer geneigd om de taak naar behoren uit te voeren en wordt het risico op half werk verminderd. Het uiteindelijke resultaat: hogere en meer constante kwaliteit.


Bevorder de motivatie

Een schone fabrieksvloer zorgt ook voor beter moreel onder managers en technici en motiveert hen om beter te werken en te presteren. En wanneer de zaken soepel verlopen, hebben medewerkers meer kans op een bonus, waardoor ze gemotiveerder en gelukkiger zijn op het werk. Investeren in beter poetsen en reinigen is een investering in uw personeel.


Verlaag het niveau van stress

We weten allemaal dat er een hoop dingen zijn waar u aan moet denken als er een klantenaudit aan zit te komen. Met industriële doeken van Tork is er één ding minder om u druk over te maken. Dat is niet alleen goed voor uw auditscores, maar ook voor uw stressniveau.


U wilt 5S implementeren en heeft hulp nodig?

Naast het downloaden van onze 5S checklist voor schoonmaken biedt Tork Workflow™ gratis advies op locatie. Meer informatie vindt u hier