Wipingandcleaning.tif

Aan de muur bevestigd

Met muurdispensers bespaart u waardevolle vloerruimte en is het minder rommelig. We hebben verschillende muurdispensersystemen die ontworpen zijn om de ruimte die u hebt ten volle te benutten. Voor elk dispensersysteem is ook een uitgebreid assortiment gespecialiseerde werkdoeken verkrijgbaar.

Aan de muur gemonteerd


Aanbevolen producten

Met muurdispensers bespaart u waardevolle vloerruimte en is het minder rommelig. We hebben verschillende muurdispensersystemen die ontworpen zijn om de ruimte die u hebt ten volle te benutten. Voor elk dispensersysteem is ook een uitgebreid assortiment speciale wipers verkrijgbaar. 

Tork Folded Wiper/Cloth Dispenser

Tork Folded Wiper/Clo...

Artikel : 654000

Tork Heavy-Duty Wiping Paper Industrieel

Tork Heavy-Duty Wipin...

Artikel : 130082

Wandhouder


Aanbevolen producten

Weet precies hoeveel papier er over is met deze dispenser met sterke, zichtbare rol. Voor een veilige en precieze uitgifte. De versterkte tanden van glasvezel helpen het verbruik en afval te verminderen. De dispenser is ook eenvoudig te vullen. 

Tork Floor Stand

Tork Floor Stand

Artikel : 652008

Maxi Centrefeed Dispenser


Aanbevolen producten

Bespaar tijd bij het bijvullen en bescherm de rollen met deze spatwaterdichte Maxi Centrefeed Dispenser met hoge capaciteit. U hebt slechts één hand nodig om eenvoudig zo veel papier te nemen als u nodig hebt. Papier bijvullen is eenvoudig. En door de duurzame bouw is de dispenser ideaal voor frequent gebruik. 

Tork Maxi Centrefeed Dispenser

Tork Maxi Centrefeed ...

Artikel : 653000

Tork Industrial Reinigingsdoek

Tork Industrial Reini...

Artikel : 520337

Dispenser gevouwen wipers/doeken


Aanbevolen producten

Met de vel-voor-vel-functie van deze dispenser weet u dat er niet te veel wordt verbruikt. Het spatwaterdichte ontwerp is eenvoudig te reinigen en beschermt alle wipers om te voorkomen dat ze vuil worden. Door de half-transparante kap is het gelijk duidelijk wanneer bijvullen nodig is. Papier bijvullen is eenvoudig. Door de flexibele montagemogelijkheden kunt u de muurbeugels gebruiken of, als u geen gaten wilt boren, in plaats daarvan magneten of zuignappen gebruiken.

Tork Folded Wiper/Cloth Dispenser

Tork Folded Wiper/Clo...

Artikel : 654008

Centrefeed Dispenser


Aanbevolen producten

Pak eenvoudig met één hand wat u nodig hebt uit deze Centrefeed Dispenser. Vanwege de duurzame tanden en stevige bouw is deze dispenser betrouwbaar en eenvoudig in gebruik, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Het spatwaterdichte ontwerp is eenvoudig te reinigen en zorgt ervoor dat de inhoud niet vuil wordt. Vullen is eenvoudig met de zijdelings openende kap.

Tork Centerfeed Dispenser

Tork Centerfeed Dispe...

Artikel : 659008

Tork Poetspapier Plus

Tork Poetspapier Plus

Artikel : 101250

Mini Centrefeed Dispenser


Aanbevolen producten

Bespaar nog meer ruimte met deze compacte dispenser voor mini centerfeed rollen. Hij is ontworpen voor krappe ruimten. U kunt eenvoudig met slechts één hand pakken wat u nodig hebt. De rollen worden beschermd door het spatwaterdichte ontwerp. De extra robuuste scharnieren en duurzame tanden maken deze stevige dispenser helemaal af, en zorgen ervoor dat hij eenvoudig te gebruiken en te vullen is.

Tork Centerfeed Dispenser

Tork Centerfeed Dispe...

Artikel : 559008

Tork Poetspapier Plus

Tork Poetspapier Plus

Artikel : 101250