Tabletop_N4_original.jpg

Zelfbediening

Klanten goed laten doorstromen bij zelfbediening en ze tegelijkertijd de keuze bieden die ze wensen, kan een hygiënische uitdaging vormen. Vullen, afvalbeheer en opslag moeten dan zo soepel mogelijk verlopen. Ons assortiment slimme producten zoals Tork Xpressnap® Napkins Dispenser System is ontworpen om efficiëntie te verbeteren, zodat uw medewerkers zich zelfs tijdens het spitsuur voor de klanten kunnen blijven inzetten.

Servetten


Aanbevolen producten

Verminder het gebruik van servetten tot wel 25% vergeleken met traditionele servettendispensers* met ons Tork Xpressnap® Napkin Dispensing System. De vel-voor-vel-dosering rekent af met verspilling en verbetert de hygiëne. U kunt hiermee ook opslagruimte besparen omdat u minder vaak hoeft bij te vullen en bij te bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. U kunt deze dispensers en servetten ook met uw merklogo's van een persoonlijk tintje voorzien. 
Voor situaties waarin een kleinere servet voldoet, hebben we het Tork Xpressnap® Snack Napkin Dispensing System. Deze dispenser heeft dezelfde geweldige voordelen als het Tork Xpressnap®-systeem maar slechts 60% van de omvang. Hij is ideaal voor kleine tafels en snacks.
* In vergelijking met traditionele servetdispensers. 

Tork Xpressnap Snack® Servetdispenser

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 274003

Tork Xpressnap Snack® White Dispenser Napkin

Tork Xpressnap Snack®...

Artikel : 17840

Reinigen en ontsmetten van oppervlakken


Aanbevolen producten

Ons assortiment van Tork Wiping Paper, reinigingsdoeken en dispensers is ideaal om snel en efficiënt oppervlakken te reinigen en ontsmetten, en zorgt ervoor dat u tijd en moeite kunt besparen. Hygiënetaken worden snel afgehandeld als u de juiste wiper voor de taak hebt. Ons assortiment doeken omvat kleurgecodeerde doeken om kruisbesmetting eenvoudiger te kunnen voorkomen.