Hand hygiene.tif

Essentie sanitaire ruimte

Als u een kostenefficiënte sanitaire ruimte nodig hebt die weinig onderhoud vergt en waar gebruikers snel in en uit kunnen gaan, zijn de juiste onderdelen (zoals robuuste hygiënesystemen) essentieel. Met onze vel-voor-vel-dispensers voor handdoeken en tissues houdt u het verbruik onder controle. Bovendien bieden onze hoogwaardige zepen en vullingen van kwaliteitspapier altijd goede service zonder dat er middelen voor reiniging en onderhoud ingezet hoeven te worden.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Droog snel de handen om wachtrijen en kosten te verminderen met eenvoudige, efficiënte handdoeken. Onze Tork Soft Single fold Hand Towels zijn van uitstekende kwaliteit. Met onze Tork Single Fold Dispenser wordt het verbruik onder controle gehouden dankzij de vel-voor-vel-dosering. Daardoor kunt u een gestage stroom bezoekers van dienst zijn zonder dat de handdoeken opraken.

Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 552000

Tork Xpress® Zachte Multifold Handdoek

Tork Xpress® Zachte M...

Artikel : 100289

Zeep


Aanbevolen producten

Onze Tork Spray Soap is ideaal voor sanitaire ruimten met veel bezoekers, aangezien elke vulling genoeg zeep bevat voor wel 3000 keer handen wassen. Aangezien de hoeveelheid door de dispenser gedoseerd wordt, gaat deze zeep lang mee en is erg efficiënt. Onze Tork zeepdispensers zijn bewezen eenvoudig in het gebruik voor uw schoonmaakteam en al uw bezoekers. Zelfs voor degenen met minder kracht in hun handen. Het functionele design houdt de kosten laag en stimuleert goede hygiëne voor alle bezoekers aan de sanitaire ruimte.

Tork Vloeibare en Sprayzeep Dispenser

Tork Vloeibare en Spr...

Artikel : 560000

Tork Milde Vloeibare Zeep

Tork Milde Vloeibare ...

Artikel : 420501

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Tork SmartOne® Toiletpapier dispensers maken het eenvoudiger om alleen te gebruiken wat nodig is. Een robuust center-pull-ontwerp zorgt ervoor dat slechts één vel per keer wordt geleverd. Dit helpt om de hygiëne te verhogen, vandalisme te vermijden en het verbruik te verminderen – tot wel 40%*. In het Elevation- design is de SmartOne® dispenser nog slanker en gebruiksvriendelijker. Alle dispensers zijn uitgerust met onze originele Tork-sleutel en onze unieke en functioneel slimslot met twee standen voor veiligheid en flexibiliteit. Het bijvullen is zo nog eenvoudiger.

Tork SmartOne® Toiletpapier Dispenser wit

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 680000

Tork SmartOne® Toilet Roll

Tork SmartOne® Toilet...

Artikel : 472242

Luchtverfrissing


Aanbevolen producten

Houd tussen schoonmaakbeurten in de geurtjes onder controle met onze Tork Citrus Air Freshener, die van goede kwaliteit is en lang meegaat. Met onze Tork Air Freshener Spray Dispenser neutraliseert deze geconcentreerde formule van geurige olie vieze luchtjes en verspreid hij 24 uur per dag een lekkere geur. Met de niveaumeter is het eenvoudig te zien wanneer de dispenser moet worden nagevuld. Bijvullen is snel en eenvoudig. De langdurige luchtverfrissing is effectief en efficiënt.

Tork Air Freshener Spray Dispenser

Tork Air Freshener Sp...

Artikel : 562000

Tork Luchtverfrisserspray met Citrusgeur

Tork Luchtverfrissers...

Artikel : 236050

Afvalbak


Aanbevolen producten

Maak uw sanitaire ruimte af met onze grote Tork 50L Afvalbak. De afvalbak is eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken. Er is ook een discrete sanitaire afvalbak verkrijgbaar met een overeenkomstig design.

Tork Afvalbak 50 L

Tork Afvalbak 50 L

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060