Hygiene.tif

Hygiëne+ sanitaire ruimte

Het risico op kruisbesmetting verminderen is van cruciaal belang in uw werkomgeving. Onze milde zepen, huidlotions, desinfecterende producten en zachte handdoeken beschermen de handen van mensen die ze vaak moeten wassen, terwijl zij anderen beschermen tegen ziektekiemen. Ons uitgebreide assortiment voor handhygiëne omvat ook aantrekkelijke automatische, handsfree dispensers. Deze helpen de verspreiding van ziektekiemen verder te verminderen en stimuleren bovendien naleving van de voorschriften.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Wanneer handen regelmatig worden gewassen, is een milde verzorging belangrijk. Onze Tork Matic® Soft Hand Towel Rolls voelt goed aan en droogt handen snel. De handdoeken van onze Tork Matic® Dispenser met Intuition™-sensor worden op een betrouwbare manier een voor een uitgegeven, zodat u alleen de handdoek aanraakt die u gaat gebruiken. Samen helpen deze producten bij het snel een effectief handhaven van de hygiëne, zodat u meer tijd overhoudt voor de rest van uw werk.

Tork Matic® Zachte Handdoekrol Premium

Tork Matic® Zachte Ha...

Artikel : 290016

Zeep


Aanbevolen producten

Onze schuimzeep combineert reiniging en ontsmetting van de handen. Het is een extra hygiënische zeep met een uniek laag alcoholgehalte, zonder parfum of kleurstoffen, voor frequent gebruik en minder droge handen. De zeep vermindert hierdoor het risico op huidirritatie of een allergische reactie. Samen met onze dispenser met elleboogbediening en afgesloten vullingen wordt hygiëne gehandhaafd en kan kruisbesmetting worden voorkomen.

Tork Zeepdispenser·- met·Intuition™·Sensor

Tork Zeepdispenser·- ...

Artikel : 561600

Ontsmettingsmiddel voor de handen


Productaanbevelingen

Ontsmet en hydrateer met onze desinfecterende Tork Alcohol Gel. De handen worden snel ontsmet zonder water en de toegevoegde hydraterende crème beschermt de huid. En omdat de dispenser is voorzien van een elleboogbediening wordt het risico op kruisbesmetting beperkt.

Tork Vloeibare en Sprayzeep Dispenser met Armbeugel

Tork Vloeibare en Spr...

Artikel : 560100

Toiletpapier


Tork SmartOne® Toiletpapier dispensers maken het eenvoudiger om alleen te gebruiken wat nodig is. Een robuust center-pull-ontwerp zorgt ervoor dat slechts één vel per keer wordt geleverd. Dit helpt om de hygiëne te verhogen, vandalisme te vermijden en het verbruik te verminderen – tot wel 40%*. In het Elevation- design is de SmartOne® dispenser nog slanker en gebruiksvriendelijker. Alle dispensers zijn uitgerust met onze originele Tork-sleutel en onze unieke en functioneel slimslot met twee standen voor veiligheid en flexibiliteit. Het bijvullen is zo nog eenvoudiger.

Tork SmartOne® Mini Toiletpapier

Tork SmartOne® Mini T...

Artikel : 472193

Afvalbak


Aanbevolen producten

Goede hygiëne is binnen handbereik met onze eenvoudig te reinigen Tork Afvalbak van 50 liter. Met de afgesloten deksel blijft afval netjes verborgen voor betere hygiëne. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 L

Tork Afvalbak 50 L

Artikel : 563000

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060

Sanitaire afvalbak


Aanbevolen producten

Er is ook een discrete Tork sanitaire afvalbak verkrijgbaar met een design dat overeenkomt met de rest van uw dispensers. De sanitaire afvalzakken zijn eenvoudig te verwijderen en vervangen, waardoor onderhoud heel eenvoudig is.

Tork Afvalbak 5 L

Tork Afvalbak 5 L

Artikel : 564000

Tork Afvalzak 5 Liter Advanced

Tork Afvalzak 5 Liter...

Artikel : 204040

Brilreiniger


Aanbevolen product

Voor uw gasten die op zoek zijn naar extra hygiëne, is er onze Tork Toilet Seat Cleaner.

Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser

Tork Mini Vloeibare Z...

Artikel : 561000

Tork Toilet Seat Cleaner

Tork Toilet Seat Cleaner

Artikel : 420302

Toiletbrilhoezen


Aanbevolen producten

Bied extra bescherming die de hygiëne verbetert met de doorspoelbare Tork Toilet Seat Covers. De aan de muur bevestigde dispenser is dun, zodat hij goed past in elke sanitaire ruimte.

Tork Toilet Seat Cover Dispenser

Tork Toilet Seat Cove...

Artikel : 344080

Tork Toiletbrilhoes

Tork Toiletbrilhoes

Artikel : 750160