Foodservice_Washroom_original.png

Prestige sanitaire ruimte

Wanneer een bezoek aan een sanitaire ruimte ervoor zorgt dat men er na afloop nog over praat, dan moet uw design wel opvallen. Wilt u een statement uitdragen voor uw bedrijf en een blijvende indruk achterlaten? Onze producten voor de Prestige sanitaire ruimte maken de kwaliteitsafwerking en -materialen van een luxueuze sanitaire ruimte compleet, zodat een prachtig design opvalt. Buitengewone aandacht voor uw klanten begint hier.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Elk detail is belangrijk wanneer u een geweldige indruk achter wilt laten. Met onze Premium, extra zachte handdoeken met QuickDry™ worden uw gasten helemaal in de watten gelegd. Hun royale formaat, zachtheid en snelle absorptievermogen bieden een luxe gevoel. De Tork Xpress® Folded Towel Dispenser maakt de geweldige ervaring helemaal compleet. De dispenser is smal, discreet en verkrijgbaar in onze Image Design™-lijn om uw sanitaire ruimte een tijdloos uiterlijk te geven.

Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikel : 460004

Tork Xpress® Extra Soft Multifold Hand Towel

Tork Xpress® Extra So...

Artikel : 100297

Toiletpapier


Aanbevolen producten

Om de juiste indruk achter te laten, raden we onze zachte tissues aan. Gebruik onze Tork Mini Jumbo Tissue Dispenser voor een modern gevoel en een design dat matcht. De dispenser heeft genoeg capaciteit om ervoor te zorgen dat uw gasten nooit zonder papier zitten.

Tork Mini Jumbo Toilet Roll Dispenser

Tork Mini Jumbo Toile...

Artikel : 460006

Tork Soft Mini Jumbo Toilet Roll Premium

Tork Soft Mini Jumbo ...

Artikel : 110253

Luchtverfrissing


Aanbevolen producten

Eerste indrukken maken een verschil. Verwelkom de bezoekers in uw sanitaire ruimte met de aangename geur van onze Tork Citrus Air Freshener. Onze speciaal geformuleerde, hoogwaardige geurolie wordt discreet uitgegeven door onze Tork Air Freshener Spray Dispenser. De luchtverfrisser biedt een langdurige frisheid door nare geuren te neutraliseren en geeft uw gasten een aangename ervaring wanneer ze uw sanitaire ruimte bezoeken.

Tork Air Freshener Spray Dispenser

Tork Air Freshener Sp...

Artikel : 256055

Tork Floral Air Freshener Spray

Tork Floral Air Fresh...

Artikel : 236052

Afvalbak


Aanbevolen producten

Vul de look en het comfort van uw sanitaire ruimte aan met onze grote Tork Afvalbak van 40 liter. Het mooie design zorgt ervoor dat afval verborgen blijft voor een aangenamere omgeving. De afvalbak is eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken.

Tork Afvalbak 50 liter

Tork Afvalbak 50 liter

Artikel : 460011

Tork Afvalzak 50 liter

Tork Afvalzak 50 liter

Artikel : 204060

Sanitaire afvalbak


Aanbevolen producten

Er is ook een discrete sanitaire afvalbak verkrijgbaar met een design dat overeenkomt met de rest van uw dispensers. De sanitaire afvalzakken zijn eenvoudig te verwijderen en vervangen, waardoor onderhoud heel eenvoudig is.

Tork Afvalbak 5 L

Tork Afvalbak 5 L

Artikel : 564008