Support.jpg
Heeft u opmerkingen over onze service of vragen over producten? Wij helpen u graag!

Vier met ons de betekenis van je handen op Global Handwashing Day

Zepen- en Huidverzorging
Op Global Handwashing Day (15 Oktober) wil Essity mensen een nieuwe reden geven om zich tebekommeren om handhygiene. Door de mensen te waarderen die door middel van hun handen de levens van anderen beïnvloeden, kunnen we aandacht realiseren voor de kritische en essentiële rol die schone handen spelen in een meer duurzame en gezonde wereld.
 
Check wat Essity doet voor Global Handwashing Day en doe de quiz, klik hier
  
Meer weten over handhygiëne produkten?
 
 

Tork trendrapportage

EasyCube_digital cleaning.tif
Hoe beïnvloedt het veranderende kantoorlandschap met moderne werkplekken de werknemers? Welke rol speelt connectiviteit en welke impact hebben hygiëne en schoonmaak op deze veranderingen?

Met „AD-a-Glance“ de perfecte reclameboodschap

Met de Tork „AD-a-Glance“ Online tool maakt u in een handomdraai in het oog springende reclameboodschappen voor de Tork Xpressnap® Servettendispensers. 

Inspireer en motiveer kinderen met Ella en Max

Goede gewoontes voor handhygiëne worden vroeg aangeleerd Het kan lastig zijn om uw kinderen aan te leren hun handen goed te wassen. Om kinderen te motiveren en te inspireren hun handen te wassen, hebben we de Ella's handenwasavontuur App ontwikkeld. Deze app helpt kinderen op een leuke, pedagogische manier aan te leren hoe, wanneer en waarom ze hun handen moeten wassen. Inspireer en motiveer met de App - Ella's handenwasavontuur. De app is (gratis) beschikbaar via de App Store en Google Play.

Meer informatie

Selecteer uw branche

Producten en diensten van Tork voor uw bedrijf

Foodservice

Uw gasten en klanten tevreden stellen - zodat ze nog eens willen terugkomen - is de sleutel tot uw succes. Om te helpen voldoen aan hun verwachtingen en deze zelfs te overtreffen, hebben we producten ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op uw branche. Onze producten, ideeën en expertise kunnen u helpen om de dagelijkse werkzaamheden in uw keuken, sanitaire ruimte of restaurant vlot te volbrengen. Hierdoor hebt u meer tijd voor het allerbelangrijkste: uw klanten gelukkig maken.

Meer informatie

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld:

Meer informatie

Industrie