Support.jpg
Heeft u opmerkingen over onze service of vragen over producten? Wij helpen u graag!

Tork trendrapportage

Tork Image Design™-lijn wint prestigieuze Red Dot Award 2016

Met „AD-a-Glance“ de perfecte reclameboodschap

Inspireer en motiveer kinderen met Ella en Max

Goede gewoontes voor handhygiëne worden vroeg aangeleerd Het kan lastig zijn om uw kinderen aan te leren hun handen goed te wassen. Om kinderen te motiveren en te inspireren hun handen te wassen, hebben we de Ella's handenwasavontuur App ontwikkeld. Deze app helpt kinderen op een leuke, pedagogische manier aan te leren hoe, wanneer en waarom ze hun handen moeten wassen. Inspireer en motiveer met de App - Ella's handenwasavontuur. De app is (gratis) beschikbaar via de App Store en Google Play.

Meer informatie
MAX_500x500_highfive_original.jpg

Selecteer uw branche

Producten en diensten van Tork voor uw bedrijf

Foodservice

Uw gasten en klanten tevreden stellen - zodat ze nog eens willen terugkomen - is de sleutel tot uw succes. Om te helpen voldoen aan hun verwachtingen en deze zelfs te overtreffen, hebben we producten ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op uw branche. Onze producten, ideeën en expertise kunnen u helpen om de dagelijkse werkzaamheden in uw keuken, sanitaire ruimte of restaurant vlot te volbrengen. Hierdoor hebt u meer tijd voor het allerbelangrijkste: uw klanten gelukkig maken.

Meer informatie

Sanitaire ruimte

De juiste indruk maken terwijl u goed voor uw klanten en medewerkers zorgt, is eenvoudig met ons kwaliteitsassortiment voor sanitaire ruimten. Alle aanbevelingen worden zo ingedeeld dat uw bedrijfswensen voorop staan. Onze geteste combinaties maken de keuze gemakkelijk voor u. We hebben onze aanbevelingen als volgt onderverdeeld:

Meer informatie

Industrie

Die doekjes neem ik zeker mee naar Bocuse d'Or.

Ørjan Johannesen

Winnaar van de 2015 Bocuse d'Or

Bocuse d'Or is de meest prestigieuze gastronomische competitie ter wereld. Tijdens de competitie heb je slechts één kans: er mogen geen fouten gemaakt worden in de jacht op de winnende formule.

Meer informatie