Het is tijd voor een upgrade naar Tork Vision Schoonmaken

Het is tijd voor een upgrade naar Tork Vision Schoonmaken

De datagestuurde schoonmaakrevolutie is hier

 
Wat als u een oplossing zou hebben die de schoonmaakkwaliteit zou helpen verbeteren en een betere hygiëne zou ondersteunen door de efficiëntie en schoonmaakhulpmiddelen te optimaliseren? Nu is dat mogelijk.

Tork Vision Schoonmaken* maakt gebruik van de kracht van realtime data om te bepalen wanneer en waar er servicebehoeften zijn in uw faciliteit. Dit helpt u aan de verwachtingen te voldoen door de efficiëntie te maximaliseren, zodat u slimmer kunt werken en de nieuwe hygiënenorm kunt waarborgen. 

Tork Vision Schoonmaken helpt u voldoen aan uw uitdagingen

Datagestuurd schoonmaken in het kort

Zoekt u een korte uitleg over wat datagestuurd schoonmaken u kan helpen bereiken? Zoek niet verder.

Boek een snelle demo van Tork Vision Schoonmaken

Nu geaccrediteerd door GBAC STAR

Tork Vision Schoonmaken maakt het makkelijker om goede gewoontes aan te houden voor schoonmaken, desinfecteren en het voorkomen van infectieziekten om risico's te minimaliseren.
Voorpagina van de brochure Tork Vision Schoonmaken

Brochure Tork Vision Schoonmaken

Bronnen

*Tork Vision Schoonmaken had hiervoor de naam Tork EasyCube®
**Gemeten over bijna 13.000 verbonden dispensers tussen juni en december 2019, gebaseerd op de tijd per maand dat een dispenser een lege status heeft ten opzichte van de totale tijd per maand.
***Gebaseerd op klantfeedback over dispensercontroles gedurende 6 maanden voor en na het installeren van Tork Vision Schoonmaken (tussen juni en december 2019). Gemeten op 16 locaties verbonden met Tork Vision Schoonmaken, waarbij elke dispensercontrole ongeveer 20 seconden duurt. 
****Gebaseerd op de vastgelegde resultaten behaald bij drie Tork Vision Schoonmaken-klanten, gemeten voor en na de invoering van Tork Vision Schoonmaken.​ 
*****Metingen van de klanttevredenheid in twee sanitaire ruimtes met Tork Vision Schoonmaken en twee traditionele sanitaire ruimtes tijdens de ISSA/Interclean, mei 2016. 

Opmerking: Tork Vision Schoonmaken had hiervoor de naam Tork EasyCube.