Kantoren

Kantoren

Het verbeteren van de schoonmaakkwaliteit en hygiëne op kantoor zonder concessies te doen aan de operationele efficiëntie is een voortdurende uitdaging voor facilitair managers en commerciële schoonmaakbedrijven voor kantoren, in combinatie met de verwachting om ook nog eens de duurzaamheidsdoelstellingen te halen.  


De pandemie heeft de druk nog meer verhoogd door de extra schoonmaak- en ontsmettingsbehoeftes en het toegenomen gebruik van het zogenaamde hybride werkmodel met zijn wisselende en onvoorspelbare kantoorbezetting. Om deze uitdagingen aan te gaan en de gezondheid en veiligheid op kantoor te waarborgen, heeft u efficiënte systemen en slimmere manieren van werken nodig. 


Datagestuurd schoonmaken en gebruiksvriendelijke producten die voorkomen dat u zonder komt te zitten, geven u de mogelijkheid om zowel de schoonmaakkwaliteit als de operationele efficiëntie te verhogen. Ze stellen u in staat het onvoorspelbare te beheren, klachten te voorkomen en een gezonde en veilige ervaring te bieden aan iedereen op kantoor. En dit alles met een kleinere impact op het milieu. 

undefined
Ontdek eco-trends

Verwachtingen van medewerkers over duurzaamheid

Nu downloaden