Tork PaperCircle®

Tork PaperCircle: ’s werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken

Tork PaperCircle® is 's werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Samen kunnen we uw bedrijf circulair maken door uw gebruikte papieren handdoeken in te zamelen en te recyclen tot nieuwe tissueproducten. Hierdoor wordt afval een grondstof. Tork PaperCircle helpt u uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen door afval met tot wel 20%1 te verminderen en samen de totale CO2-voetafdruk met 40% te verkleinen* - zowel voor bezoekers als voor medewerkers. De service is nu beschikbaar voor verschillende Europese markten.

Door uw Tork papieren handdoeken te recyclen met Tork PaperCircle, kunnen we samen de CO2-voetafdruk met 40%* verminderen

Wist u dat een gebouw met 800 mensen de uitstoot van CO2e met naar schatting 190 kg per maand kan helpen verminderen door Tork PaperCircle te gebruiken?*

Wat kunnen we samen doen? Maak nu een schatting!

Stap 1 van 2
Selecteer de business die het beste past bij die van u
*De berekende CO2e-besparingen per maand voor een gemiddeld kantoor met 800 medewerkers. Schatting op basis van een door derden gecontroleerde levenscyclusanalyse voor gemiddelde EU-condities, waarbij rekening is gehouden met vermeden processen door alternatief gebruik van verse vezels en energie. Potentiële besparing in kg CO2e wordt berekend op basis van het resultaat van de levenscyclusanalyse en het aan ons gerapporteerde verzamelde gewicht. Schatting mag niet worden gebruikt voor berekeningen van de CO2-voetafdruk of rapportagedoeleinden.

Dit is hoe Tork PaperCircle werkt

Tork PaperCircle® bouwt voort op een sterke samenwerking tussen uw bedrijf, facility managers en recyclingbedrijven om ervoor te zorgen dat de service efficiënt en duurzaam is en aan uw behoeften voldoet.
vrouw gooit papier in een grote afvalbak

Volg onze virtuele fabriekstour

Volg de reis en de cirkel van gebruikte papieren handdoeken: van de sanitaire ruimte terug naar onze Essity fabriek waar ze worden gerecycled tot nieuwe papieren handdoeken en waar we de cirkel sluiten voor iets dat voorheen werd weggegooid.

Creëer duurzame waarde met Tork PaperCircle 

 

Tork PaperCircle® is eenvoudig te implementeren en voor een kleine investering krijgt u toegang tot een unieke circulaire service waarmee uw bedrijf de cirkel voor papieren handdoeken rond kan maken. Het creëert ook waarde voor uw bedrijf door u te helpen: 

 

  • afval te verminderen  

  • circulair te worden en de cirkel te sluiten 

  • uw duurzaamheidsdoelen te behalen 

Neem contact met ons op

Bent u klaar om circulair te worden?

Bronnen

Gebaseerd op resultaten van Tork PaperCircle​​® onder testklanten in Duitsland en Nederland
* Schatting op basis van een door derden gecontroleerde levenscyclusanalyse voor gemiddelde EU-condities, waarbij rekening is gehouden met vermeden processen door alternatief gebruik van verse vezels en energie. Potentiële besparing in kg CO2e wordt berekend op basis van het resultaat van de levenscyclusanalyse en het aan ons gerapporteerde verzamelde gewicht. Schatting mag niet worden gebruikt voor berekeningen van de CO2-voetafdruk of rapportagedoeleinden.