Handen wassen voor kinderen

Onderwijs

Een schone school, die continu over tot de juiste hygiëneproducten kan beschikken, is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van leerlingen, docenten en medewerkers. Goed uitgeruste, schone en goed onderhouden sanitaire ruimtes en andere ruimtes op alle etages van uw instelling helpen ook bij het voorkomen van de verspreiding van infectie. Al meer dan 50 jaar zet Tork zich in - en zal zich blijven inzetten - voor het verbeteren van de hygiëne en het schoonmaken in scholen via complete hygiëne-oplossingen en -producten, evenals educatieve programma's voor handen wassen. Hierdoor weten scholen dat ze met een gerust hart goed zorgen voor het welzijn van hun leerlingen, leraren en medewerkers.

Zorg voor een goede beoordeling op handhygiëne

Het maakt niet uit voor welke onderwijsinstelling u verantwoordelijk bent, goede voorlichting over handhygiëne kan helpen bij het beschermen van leerlingen, leraren en medewerkers en het voorkomen van de verspreiding van virussen en ziekten. Elk leeftijdsniveau vereist weliswaar een andere aanpak om goede handhygiëne te stimuleren, maar het is belangrijk om te niet te vergeten dat zieke leerlingen, leraren en medewerkers niet naar school zouden moeten komen. Daarnaast moet u regelmatig en zorgvuldig handen wassen in uw scholen en onderwijsinstellingen stimuleren en zorgen dat handhygiëne-faciliteiten altijd goed zijn bevoorraad met zeep en papieren wegwerphanddoekjes en warm water hebben.
 
Download de poster voor handen wassen en desinfecterende procedures.

Maak de veilige keuze en stap nu over naar papieren handdoeken van Tork

Goede handhygiëne is de beste manier om de verspreiding van infecties te voorkomen en het drogen van handen is hier een belangrijk onderdeel van. Vandaag de dag wenst een steeds grotere meerderheid van gebruikers dat meer faciliteiten papieren handdoeken aanbieden als een alternatief voor heteluchtdrogers, wat papieren handdoeken verreweg de meest geliefde keuze maakt.
 

Productaanbevelingen

Contact opnemen

Hoe kunt u een hygiënische en schone werkplek creëren? Nodig een van onze experts uit om contact met u op te nemen om over onze producten en oplossingen te praten.