Schone handen zijn gezonde handen

Schone handen zijn gezonde handen

Wilt u de handhygiëne in uw instelling verbeteren? Gebruik onze Tork-postermaker om naleving van de regels te stimuleren en uw patiënten te laten zien dat ze in uitstekende, veilige handen zijn.

Ready-made templates

Maak handhygiëne altijd een prioriteit

Goede handhygiëne is de meest efficiënte manier om de verspreiding van ziekten en infecties te voorkomen. Een eenvoudige routine met een verreikende impact op de gezondheid van zowel uw patiënten als uw personeel. De Tork-postermaker biedt een eenvoudige oplossing om uw personeel te helpen herinneren aan het belang van handhygiëne en hen te helpen een langdurige gewoonte te ontwikkelen. 
 
Een belangrijk onderdeel om de handhygiëne in uw instelling te verbeteren is het up-to-date houden van berichten. Met de Tork-postermaker kunt u uw posters snel en eenvoudig vernieuwen – we sturen u zelfs elk kwartaal een herinnering.

Versterk de beeldvorming van patiënten met handhygiënepictogrammen

Handhygiëneposters verbeteren niet alleen de hygiënenormen, ze hebben ook een positief effect op het imago van uw instelling. Meer dan 8 op de 10 patiënten geeft aan dat de aanwezigheid van handhygiënepictogrammen hen meer vertrouwen geeft in de netheid van een instelling en de kwaliteit van de zorg.

Klaar om de handhygiëne in uw instelling te verbeteren? Neem contact met ons op!