Restaurant

Maak indruk en creëer de gewenste sfeer met combinaties van servetten en tafelaankleding die uw thema helemaal compleet maken. Of u nu snelle snacks, alleen drankjes of vijfgangendiners serveert: wij kunnen u helpen tijd en geld te besparen met producten die de efficiëntie en functionaliteit leveren die u nodig hebt.

Zelfbediening

Klanten goed laten doorstromen en ze tegelijkertijd de keuze bieden die ze wensen, kan een hygiënische uitdaging vormen. Vullen, afvalbeheer en opslag moeten dan zo soepel mogelijk verlopen. Ons assortiment slimme producten zoals Tork Xpressnap® Servetdispenser Systeem is ontworpen om efficiëntie te verbeteren, zodat uw medewerkers zich zelfs tijdens het spitsuur voor de klanten kunnen blijven inzetten.

Productaanbevelingen

Fullservice

Uw klanten zullen het merken wanneer hun eetervaring tot in de puntjes is verzorgd. Onze producten voor poetsen en reinigen zorgen voor onbetwiste hygiëne, maar de juiste finishing touch voor uw tafels kan ook een groot verschil maken. Alles is ontworpen om bij te dragen aan de eetervaring die u wilt creëren.

Productaanbevelingen

Drive-thru

Klanten die onderweg zijn komen gauw terug wanneer u snel en betrouwbaar tegemoet komt aan hun wensen. Onze drive-through-producten helpen u bij het verbeteren van zowel efficiëntie als klanttevredenheid.

Productaanbevelingen

Custom Print/Persoonlijke bedrukking

Onze servetten zijn ontworpen om goed te presteren. Maar waarom laten we ze niet nog beter presteren? Wist u dat 75% van de servetgebruikers de bedrukking op een servet opmerkt? Custom print is een efficiënte manier om uw merk te promoten en maakt iedere gelegenheid net dat beetje specialer. Met custom print zijn de mogelijkheden eindeloos! We bieden custom print aan op al onze dispenserservetten, op een groot deel van onze traditionele servetten. Custom print helpt u de juiste indruk te maken en biedt uw gasten een gedenkwaardige ervaring. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale Tork verkoopvertegenwoordiger.