Passagiersterminal

Passagiersterminal

Reizigers beginnen hun avontuur al op de luchthaven. Ze verwachten een geweldige ervaring op elk gebied van de terminal, met name de sanitaire ruimtes. Hygiëne is, nu meer dan ooit tevoren, een ongelooflijk belangrijke factor in gebieden met een hoog bezoekersaantal als deze – zowel voor bezoekers als medewerkers. 


Het is belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en dat passagiers tevreden zijn. Als Facilitair Manager is het uw taak te zorgen dat passagiers een bevredigende en vlekkeloze ervaring hebben. Dit kan op vele manieren gedaan worden, maar een goed startpunt is om de juiste en hoogwaardige schoonmaak- en hygiëneoplossingen te bieden. Met pieken in de hoeveelheid verkeer, hebt u slimme en functionele uitrusting en hulpmiddelen nodig om tijd te besparen en efficiënt te kunnen werken. 


Tork biedt producten en diensten die efficiënt zijn en speciaal ontworpen om de doorstroom te versnellen en hygiënestandaarden te verhogen, met een minimale impact op het milieu. Dit helpt u en uw personeel op operationeel vlak efficiënter te zijn zodat u passagiers een betere ervaring biedt.

Opmerking: Tork Vision Schoonmaken had hiervoor de naam Tork EasyCube®