Oppervlaktereiniging in restaurants en professionele keukens

Zorg dat uw oppervlakken schoon en veilig blijven

Om een veilige en hygiënische omgeving te garanderen, is het belangrijk dat restaurants en professionele keukens checklists hebben om de schoonmaakroutines en desinfectie-aanbevelingen uit te voeren voor oppervlakken die vaak worden aangeraakt en die in contact komen met voedingsmiddelen, waaronder:

  

Keuken
Deurklinken, lichtschakelaars, dispensers, voedselcontactoppervlakken, handcontactoppervlakken, spoelbakkranen, handvatten en keukengerei.

Front of house
Deurklinken, lichtschakelaars, dispensers, niesschermen, menukaarten, tafels, stoelen, balies, afhaalbalies, kassa's en pinautomaten. 
 
Sanitaire ruimtes
Deurklinken, lichtschakelaars, dispensers, spoelkranen, grepen, toiletbrillen en drukknoppen voor spoelsystemen.
 
Creëer een duidelijk protocol voor uw restaurant- en keukenpersoneel om regelmatige schoonmaakroutines te volgen en in te plannen.