Krijg een duurzamere grip op papieren handdoeken

Krijg een duurzamere grip op papieren handdoeken

Verminder verspilling, afval en kosten met minder gedoe. Vel-voor-vel gedoseerde handdoeken zijn efficiënt en hygiënisch.

De nieuwe standaard voor papieren handdoeken

Europese kwaliteit

De Tork Xpress® Multifold papieren H2-handdoeken worden in Europa gemaakt.
Een hand neemt een papieren handdoek uit een witte dispenser, tegen een helderblauwe achtergrond

Het is tijd voor verandering

Meer dan 50 jaar geleden was de traditionele C-vouw Handdoek een geweldige innovatie, maar nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen.

Tork dispensers uit de Image-lijn in een sanitaire ruimte

CO2-neutrale dispensers****

Tork Xpress® Multifold Image Design-dispensers worden geproduceerd met gecertificeerde hernieuwbare elektriciteit en gecompenseerd met klimaatprojecten.

sanitaire ruimte met witte tegels, houten deuren en witte dispensers

Meervoudige besparingen

Met vel-voor-vel gedoseerde papieren handdoeken krijgt de gebruiker precies het juiste aantal handdoeken.

Gecertificeerde kwaliteit

Alle Tork Xpress® Multifold Handdoeken hebben de keurmerken FSC® en EU Ecolabel, en zijn gecertificeerd voor kortdurend contact met voedingsmiddelen. Tork handdoeken kunnen allemaal worden gerecycled binnen de Tork PaperCircle® recyclingdiensten.

Op zoek naar een duurzamere grip op papieren handdoeken?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op. U krijgt informatie over beschikbare opties voor uw specifieke behoeften, met concrete berekeningen voor besparingen.

Disclaimers

* Overstappen van Tork C-vouw naar Tork Xpress® Multifold leidt tot 15% minder afval. Bij vergelijking van het gemiddelde voor Tork 471114 en 290265 met Tork 120289 en 471117 op basis van gewicht

** Wanneer u na het wassen van uw handen met zeep en water uw handen afdroogt met papieren handdoeken van Tork, vermindert u het aantal bacteriën in vergelijking met enkel het gebruik van water en zeep.  Gebaseerd op gewijzigde EN1499-norm, getest met E. Coli., met Tork Milde Zeep-vulling, art. 420501 en Tork PeakServe®-vulling, art. 100589.​

*** CO2-neutrale H2 Image Design-dispensers worden geproduceerd met gecertificeerde hernieuwbare elektriciteit en gecompenseerd met klimaatprojecten