Washroom 2.tif

Comfort sanitaire ruimte

Als u een meer ontspannen en aangename omgeving wilt creëren voor de bezoekers van uw sanitaire ruimte en niet alleen aan hun basiswensen wilt voldoen, biedt de Tork Comfort sanitaire ruimte alles wat u nodig hebt. Van onze zachte, comfortabele handdoeken tot onze vochtinbrengende lotion: bezoekers met de meest uiteenlopende wensen zullen de extra zorg en aandacht die u biedt op prijs stellen.

Handdoeken


Aanbevolen producten

Uw bezoekers met verschillende behoeften zullen onze Tork Advanced zachte handdoeken waarderen. Naast het snel kunnen drogen van de handen, hebben deze zachte, comfortabele handdoeken de kracht om vlekken uit kleding te wrijven, en nog veel meer. Wanneer u de handdoeken gebruikt met de Tork Matic® handdoekroldispenser, beschikt u over een gebruiksvriendelijk, goed ontworpen systeem met een hoge capaciteit, zodat u nooit zonder handdoeken komt te zitten. Daarnaast 
zorgt de vel-voor-vel-dosering voor een laag verbruik en minder afval.

Tork Matic® Hand Towel Roll Dispenser White

Tork Matic® Hand Towe...

Artikel : 551000

Tork Matic® Soft Hand Towel Roll Premium

Tork Matic® Soft Hand...

Artikel : 290016

Zeep


Aanbevolen producten

Bied bezoekers een verzachtende, hydraterende manier van handen wassen met onze Tork Extra Mild Foam Soap. De formule zonder parfum of kleurstoffen beperkt het risico op huidirritatie of een allergische reactie. En dankzij de Tork Foam Soap Dispenser met zachte drukknop wordt het handen wassen heel eenvoudig gemaakt. Door het Zweedse Reumafonds (SRA) gecertificeerd als gebruiksvriendelijk.

Tork Foam Soap Dispenser

Tork Foam Soap Dispenser

Artikel : 561500

Tork Extra Milde Schuimzeep

Tork Extra Milde Schu...

Artikel : 520701

Douchegel


Aanbevolen producten

Onze Hair & Body vloeibare zeep/shampoo is de totaaloplossing voor een volledige verzorging onder de douche zonder lege flessen. Voorzien van een lichte parfum met een rijk schuim dat een fris en schoon gevoel achterlaat. En dankzij de Tork Shower Gel Dispenser met zachte drukknop wordt het douchen voor iedereen heel eenvoudig gemaakt. Door het Zweedse Reumafonds (SRA) gecertificeerd als gebruiksvriendelijk.

Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser

Tork Mini Vloeibare Z...

Artikel : 561000

Tork Hair & Body Mini Vloeibare Zeep

Tork Hair & Body Mini...

Artikel : 420602

Lotion


Aanbevolen producten

Maakt de verzorging extra zacht met onze Tork Non Perfumed Hand & Body Lotion. De rijke formule van de lotion omvat een aanvullende hydraterende crème en natuurlijke vitamine E, ideaal voor een verzachtende bescherming voor de normale, droge en gevoelige huid. Kies voor onze Tork Skincare Dispenser met zachte drukknop en iedereen, zelfs mensen met beperkte kracht in hun handen, kan genieten van uw huidverzorgingsaanbod. De dispensers met zachte drukknop zijn door het Zweedse Reumafonds (SRA) gecertificeerd als gebruiksvriendelijk.

Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser

Tork Mini Vloeibare Z...

Artikel : 561000

Tork Niet geparfumeerde Hand- & Bodylotion

Tork Niet geparfumeer...

Artikel : 420202

Toiletpapier


Aanbevolen producten

U zult nooit zonder zachte tissues zitten met onze Tork Twin Mid-size Tissue Dispenser. De dispenser biedt ruimte voor twee volledige Advanced tissuerollen. Lege hulzen blijven in de dispenser zitten, waardoor u minder rommel hebt.

Tork Twin Mid-size Toilet Roll Dispenser

Tork Twin Mid-size To...

Artikel : 557500

Tork Zacht Midi Toiletpapier Premium

Tork Zacht Midi Toile...

Artikel : 127520

Luchtverfrissing


Aanbevolen producten

Onze luchtverfrisser met citrusgeur heeft een heerlijk, fris aroma dat elke bezoeker een aangename ervaring biedt in de sanitaire ruimte. Deze geconcentreerde geurolie is speciaal ontworpen om een langdurige frisheid te bieden door nare geuren te neutraliseren. Samen met de Tork Air Freshener Spray Dispenser, zullen gasten tijdens elk bezoek aan de sanitaire ruimte begroet worden door de aangename geur van citrus.

Tork Air Freshener Spray Dispenser

Tork Air Freshener Sp...

Artikel : 562000

Tork Luchtverfrisserspray met Citrusgeur

Tork Luchtverfrissers...

Artikel : 236050

Afvalbak


Aanbevolen producten

Vul de look en het comfort van uw sanitaire ruimte aan met onze grote Tork Elevation afvalbak van 50 liter. Het mooie design zorgt ervoor dat afval verborgen blijft voor een aangenamere omgeving. Ze zijn eenvoudig te reinigen, te legen en bij te vullen met onze sterke, betrouwbare Tork Afvalzakken. Er is ook een discrete Tork sanitaire afvalbak verkrijgbaar met een overeenkomstig design.

Tork Afvalbak 50 L

Tork Afvalbak 50 L

Artikel : 563000

Tork Bin Liner 50L

Tork Bin Liner 50L

Artikel : 204060

Facial tissues


Aanbevolen producten

Laat uw gasten merken dat ze welkom zijn door ze extra comfort en gebruiksgemak te bieden. Onze extra zachte Tork Facial tissues, in een mooie Tork Facial Tissue Dispenser die aan de muur kan worden gemonteerd of ergens los neergezet kan worden, hebben een gastvrije uitstraling.

Tork Facial Tissue Dispenser

Tork Facial Tissue Di...

Artikel : 270023

Tork Extra Zachte Facial Tissues Premium

Tork Extra Zachte Fac...

Artikel : 140280

Toiletbrilreiniger


Aanbevolen product

Voor uw gasten die op zoek zijn naar extra hygiëne, is er onze Tork Toilet Seat Cleaner.

Tork Mini Vloeibare Zeep Dispenser

Tork Mini Vloeibare Z...

Artikel : 561000

Tork Toilet Seat Cleaner

Tork Toilet Seat Cleaner

Artikel : 420302

Toiletbrilhoezen


Aanbevolen producten

Bied extra bescherming die de hygiëne verbetert met de doorspoelbare Tork Toilet Seat Covers. De aan de muur bevestigde dispenser is slank, zodat hij in elke sanitaire ruimte goed op zijn plaats is.

Tork Toilet Seat Cover Dispenser

Tork Toilet Seat Cove...

Artikel : 344080

Tork Toiletbrilhoes

Tork Toiletbrilhoes

Artikel : 750160