Wees voorbereid op elk kritiek moment en bezoekersstromen

Bereik een betere doorstroom in uw openbare sanitaire ruimten, geef uw schoonmaakpersoneel meer tijd en bereik een grotere capaciteit om zelfs de grootste pieken aan te kunnen.

 • Industrie

  Toegewijd aan de productiviteit en het welzijn van werknemers

  Een hogere capaciteit in de sanitaire ruimte creëert een betere ervaring, verhoogt hygiënenormen en voorkomt knelpunten om de doorstroom van medewerkers te verbeteren. Het laat ook zien dat u om uw medewerkers geeft, wat op zich weer zorgt voor meer gemotiveerde medewerkers en een hogere productiviteit. Smurfit Kappa, toonaangevende leveranciers van papieren verpakkingen wereldwijd, probeerde Tork PeakServe uit om te zien of het kon voldoen aan de behoeften van 100 medewerkers die werkten in drie diensten. Lees meer over wat het team te zeggen had, nadat het deze revolutionaire handdoekdispenser had uitgeprobeerd.
  Manufacturing_Original.png
  “Tork PeakServe® heeft het uiterlijk van onze sanitaire ruimten verbeterd. Er is minder rommel, minder afval en we zijn minder tijd kwijt aan vullen.”
  Leigh Wallhead
 • Kantoor

  Elke dag welzijn garanderen

  Een hoogwaardige ervaring in uw sanitaire ruimte laat zien dat u om uw werknemers geeft en het geeft de juiste uitstraling aan uw bezoekers. Met Tork PeakServe® stelt u een nieuwe norm voor een superieure ervaring in de sanitaire ruimte, voor gezonder personeel, minder ziekteverzuim en gemoedsrust op het werk.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Onderwijs

  Garandeer op elk moment een goede academische omgeving

  Door altijd handdoeken beschikbaar te hebben om goede handhygiëne te waarborgen, wordt er een positieve ervaring gecreëerd in de sanitaire ruimte en laat de school zien dat het welzijn van de studenten en de faculteit belangrijk voor hen is. Tork PeakServe biedt 24 uur per dag beschikbaarheid van handdoeken en garandeert hiermee de juiste handhygiëne. Dit alles leidt tot minder risico's op kruisbesmetting en ziekteverzuim. Zie hoe Tork PeakServe helpt met het vrij complexe onderhoud van de campus van de Universiteit van Maryland, die bestaat uit 96 academische gebouwen en 13 sportfaciliteiten.
  Education_Original.png
  Het team heeft ontdekt dat ze minder voorover hoeven te bukken om rommel van de vloer te rapen, omdat er slechts één vel per keer wordt uitgegeven met PeakServe.
 • Gezondheidszorg

  Waarborging hygiënenormen

  Het is lastig om bij openbare sanitaire ruimten van zorginstellingen de hygiënenormen consequent hoog te houden in verband met de onregelmatige bezoekersaantallen. Tork PeakServe® vermindert het aantal dispensercontroles, zodat uw schoonmaakpersoneel meer tijd kan besteden aan het schoonmaken van belangrijke gebieden. Een constante aanvoer van papieren handdoeken in openbare sanitaire ruimten beperkt het risico op besmetting.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Luchthaven

  Voorbereiden op de zomerdrukte

  Het is lente en Kirsten Paarup heeft het druk. Het is bijna zomer en dan wordt de luchthaven Billund, de op een na grootste luchthaven van Denemarken, altijd overspoeld met reizigers die van en naar een van de drie nabijgelegen pretparken gaan: Legoland Billund, Lalandia Aquadome en het leeuwenpark van Givskud Zoo. Met haar twaalf jaar aan ervaring in het managen van het schoonmaakpersoneel op de luchthaven, weet Kirsten dat er slechts één manier is om met deze zomerdrukte om te gaan: plannen.
 • Winkelcentrum

  Papieren handdoeken bijvullen voor vijf miljoen bezoekers: een ware kunstvorm

  Elk land heeft zijn belangrijkste trekpleister voor toeristen. Frankrijk heeft het Louvre. Italië heeft de Sint-Pietersbasiliek. Zweden heeft een winkel in de bossen van Halland. Met bijna vijf miljoen bezoekers per jaar vormt Gekås in Ullared de logische keuze voor een pilotonderzoek van het nieuwe en innovatieve handdoekensysteem Tork PeakServe®.
  Shoppa_kassan_original.jpg
  “Dit systeem kwam geen dag te vroeg. We willen Tork PeakServe overal in het warenhuis. Het maakt ons werk makkelijker. Mensen denken misschien niet vaak aan papieren handdoeken, maar voor ons zijn ze belangrijk.”
  Ulrika Kerttu
 • Recreatie

  Te allen tijde klaar voor de drukte

  Vuile en te drukke sanitaire ruimten zijn het grootste probleem voor bezoekers aan drukbezochte locaties. Tork PeakServe® Hand Towel Dispensers zijn ontworpen voor zelfs de drukste sanitaire ruimten en bieden een probleemloze gebruikerservaring. Hierdoor hebben uw bezoekers meer tijd over om uw locatie volledig te verkennen en wordt het schoonmaakpersoneel veel frustratie bespaard. Lees meer over hoe de handdoeken bij het drukke indoor activiteitenpark HopLop nooit opraken dankzij Tork PeakServe – zelfs met bijna duizend bezoekers per dag.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  “Met Tork PeakServe hoef je je geen zorgen te maken over handdoeken die opraken. Je hoeft de dispensers alleen maar ’s ochtends te vullen en je weet zeker dat de handdoeken de hele dag meegaan, zelfs op de drukste dagen.”
  Kaisa Niemi
 • Algemeen

  Verbeter de efficiëntie in de sanitaire ruimte

  Onze laatste innovatie stelt een nieuwe norm voor vlotte, continue handdoekuitgave. Onze dispenser neemt geen extra ruimte in maar heeft toch 35% meer capaciteit dan andere producten op de markt. Ontdek hoe Tork PeakServe® kan helpen lege dispensers te voorkomen, meer bezoekers kan bedienen tussen vulmomenten en de ervaring in sanitaire ruimten kan verbeteren, ongeacht de faciliteit of branche.
  General_Original.jpg
 • Industrie
  tumbnailItemImage
 • Kantoor
  tumbnailItemImage
 • Onderwijs
  tumbnailItemImage
 • Gezondheidszorg
  tumbnailItemImage
 • Luchthaven
  tumbnailItemImage
 • Winkelcentrum
  tumbnailItemImage
 • Recreatie
  tumbnailItemImage
 • Algemeen
  tumbnailItemImage

Probeer Tork PeakServe® gratis

Ontdek hoe onze revolutionaire handdoekdispenser de ervaring voor bezoekers in uw sanitaire ruimte kan verbeteren.

Bel ons op:

BE en LU 02.766.0510

Gratis test

Meld u aan voor een gratis test voor Tork PeakServe®

Neem contact met ons op om een gratis test aan te vragen en meer te weten te komen over hoe Tork PeakServe® de ervaring in uw drukke sanitaire ruimte kan verbeteren.

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Selecteer a.u.b. uw werkindustrie.
Selecteer a.u.b. uw functie.
Vul hier uw bedrijsnaam in
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen
Gelieve recaptcha te bevolken
Tork Peakserve meer flexibiliteit voor schoonmaakpersoneel

Meer flexibiliteit betekent meer tijd om schoon te maken

 • Draag twee keer zoveel handdoeken, doordat het volume met 50% is verminderd* 
 • Halveer de tijd die nodig is voor het vullen met tot wel 2100 handdoeken per dispenser* 
 • Dispenser neemt geen extra ruimte in maar heeft toch 35% meer capaciteit dan andere producten op de markt.*

Tork Peakserve zorgt voor een snellere doorstroom van bezoekers

Krijg een snellere doorstroom van bezoekers

 • 250% meer handdoeken* zodat u nooit zonder komt te zitten
 • Door snellere uitgifte worden gasten binnen 3 seconden bediend – sneller dan jetdrogers
 • 600 meer bezoekers geholpen tussen vulbeurten​​​​​​​*

Minder afval en laag verbruik

Minder afval en laag verbruik

 • Een handdoek pakken gaat altijd soepel en eenvoudig met ons gepatenteerde continue handdoeksysteem
 • Lager verbruik door vel-voor-vel-dosering
 • Minder transport met kleinere bundels voor een lagere impact op het milieu

Onze nieuwste innovatie uitgelicht

Onze nieuwe handdoeken zijn gecomprimeerd, zodat er twee keer zoveel handdoeken in minder ruimte passen. Het systeem is continu:
De gecomprimeerde bundels van Tork PeakServe haken aan elkaar en de handdoeken zijn verbonden, zodat ze zonder onderbreking worden uitgegeven.
1

Gecomprimeerd

Bundels zijn gecomprimeerd tot 50% en bieden tot 2,100 handdoeken per dispenser*
2

Slimmer laden

Bundels worden van onderaf geladen, zodat op elk gewenst moment snel gevuld kunnen worden. De doorlopende bundels haken aan elkaar wanneer ze worden geladen
3

Eenvoudige uitgave

De bundels geven​​ zonder onderbreking​​​​ vel-voor-vel handdoeken uit
EasyCube_realtime information_cleaning.tif

Geschikt voor Tork EasyCube®

In slechts enkele stappen kunnen wij u helpen meer controle te krijgen over uw schoonmaakactiviteiten en de efficiëntie en de workflow te vergroten. Om te beginnen: vul enkele basisgegevens in en vertel ons het aantal locaties dat u nodig heeft. Het is snel en eenvoudig en u kunt op elk moment upgraden. 

Lees hier meer over Tork EasyCube®!