Smurfit Kappa

Toegewijd aan de productiviteit en het welzijn van werknemers

Een hogere capaciteit in de sanitaire ruimte creëert een betere ervaring, verhoogt hygiënenormen en voorkomt knelpunten om de doorstroom van medewerkers te verbeteren. Het laat ook zien dat u om uw medewerkers geeft, wat op zich weer zorgt voor meer gemotiveerde medewerkers en een hogere productiviteit. Smurfit Kappa, toonaangevende leveranciers van papieren verpakkingen wereldwijd, probeerde Tork PeakServe uit om te zien of het kon voldoen aan de behoeften van 100 medewerkers die werkten in drie diensten. Lees meer over wat het team te zeggen had, nadat het deze revolutionaire handdoekdispenser had uitgeprobeerd.

Tork PeakServe® heeft de vultijd gehalveerd voor Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is een van de toonaangevende leveranciers van papieren verpakkingen ter wereld, met activiteiten in 21 Europese landen en 12 landen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Om de schoonmaakprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen op hun Wetherby-locatie, had Smurfit Kappa (Inspirepac) ingestemd met een proefperiode met verschillende Tork-producten, waaronder Tork PeakServe® en het Tork Coreless Mid-size Toilet Roll-systeem.
 
De dispensers die door Smurfit Kappa gebruikt werden, creëerden extra werk voor het schoonmaakpersoneel, omdat ze continu de sanitaire ruimten moesten controleren. Met meer dan 100 personeelsleden die op de locatie in 3 diensten werkten, vonden de schoonmakers regelmatig papier en kartonnen hulzen op de vloer en moesten ze de dispensers vaak bijvullen. Het was duidelijk dat ze een dispenseroplossing nodig hadden die voor de hele locatie zou werken en die tegemoet zou komen aan de wensen van het schoonmaakteam en hun werktijden. 
 
Na een review van de locatie, raadde Tork aan dat Smurfit Kappa over zou stappen op het Tork PeakServe® Continuous™ Hand Towel- en Tork Coreless Mid-size Toilet Paper-systeem.
 
Tork PeakServe biedt ruimte voor 250% meer handdoeken dan een standaard handdoeksysteem, wat de doorstroom in de sanitaire ruimte ten goede komt. Dit betekent minder tijd die doorgebracht wordt in de sanitaire ruimte, waardoor de medewerkers langer op de werkvloer zijn. De compacte vullingen kunnen snel en op ieder moment worden gevuld en zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Zo kan het personeel zich richten op de schoonmaak en niet op het vullen van dispensers. Een handdoek pakken gaat altijd soepel en eenvoudig met het gepatenteerde doorlopende handdoeksysteem.
 
Het Tork Coreless Mid-Size Toilet Roll-systeem werd aanbevolen, omdat het afval vermindert, minder verpakkingsmateriaal gebruikt en omdat er minder tijd nodig is om de dispensers te vullen. Er zijn geen hulzen of verpakkingen om weg te moeten gooien. Het papier is strak gewikkeld om rollen nog compacter te maken, waardoor rollen 5 keer langer meegaan dan traditionele rollen toiletpapier. Dit betekent meer papier, meer productiviteit en een duurzamer product.
 
Door te kiezen voor het Tork Coreless Mid-Size Toilet Roll-systeem, helpt Smurfit Kappa om hun duurzaamheidsdoelen te behalen en maken ze tijd vrij voor schoonmakers, zodat zij belangrijkere taken uit kunnen voeren. Schoonmakers hoeven nu nog slechts om de paar dagen de sanitaire ruimten te controleren in plaats van 2 of 3 keer per dag.

“Tork PeakServe® heeft het uiterlijk van onze sanitaire ruimten verbeterd. Er is minder rommel, minder afval en we zijn minder tijd kwijt aan vullen.”

Leigh Wallhead

Technical Co-ordinator, Smurfit Kappa

Probeer Tork PeakServe® gratis

Ontdek hoe onze revolutionaire handdoekdispenser de ervaring voor bezoekers in uw sanitaire ruimte kan verbeteren.

Bel ons op:

NL: 030 - 698 46 66, BE en LU 02.766.0510

Gratis test

Sign up for a free trial of Tork PeakServe®

Contact us to request a free trial to learn how Tork PeakServe can improve your high-traffic restroom experience.

Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een juist e-mailadres in
Vul hier uw telefoonnummer in
Selecteer a.u.b. uw werkindustrie.
Selecteer a.u.b. uw functie.
Vul hier uw bedrijsnaam in
Dit formulier vraagt om uw contactgegevens, zodat we via e-mail op uw vraag kunnen reageren. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid voor een gedetailleerde beschrijving van hoe we uw ingezonden gegevens beschermen en beheren.
Bevestig dat u de informatie over de persoonlijke gegevens en de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen
Gelieve recaptcha te bevolken